Toată atmosfera vibrantă de afară nu îi va lăsa indiferenți pe trei nativi ai zodiacului. Luna mai este una spectaculoasă pentru ei și reprezintă acel moment din an în care vor străluci și se vor simți capabili să urce pe cele mai înalte culmi ale succesului.

Dacă până acum au mai avut de întâmpinat mici dificultăți, iar lucrurile nu au ieșit de fiecare dată exact așa cum s-au așteptat, în luna mai, Taurii, Gemenii și Capricornii sunt răsfățații zodiacului. Lucrurile vor intra pe un făgaș normal pentru ei și vor realiza lucruri mărețe în această perioadă.

Zodiile care vor străluci în luna mai

 1. Taur

Luna mai îi va face pe foarte mulți dintre cei născuți în această zodie să învețe să se accepte așa cum sunt. Vor străluci tocmai pentru că vor știi cum să își pună calitățile în valoare, astfel încât să se simtă bine în pielea lor. Căpătând mai multă încredere în ei, Taurii vor face loc unor noi proiecte, acestea putând să le aducă o mulțime de beneficii pe plan material.

 1. Gemeni

Latura spirituală a Gemenilor va fi scoasă în evidență în luna mai. Se vor bucura de emoții puternice, vor avea mai multă energie decât în mod normal și vor găsi acea mulțumire sufletească pe care o caută de o bună perioadă de timp.

Toată această armonie din jurul lor îi va influența într-un mod pozitiv pe acești nativi. Gemenii vor fi pozitivi, vor vorbi deschis despre tot ceea ce simt și gândesc și vor reuși să îi impresioneze pe cei din jur. În plus, șansele să se îndrăgostească sunt destul de mari, aceștia numărându-se printre acele zodii care îți pot găsi sufletul pereche în luna mai.

 1. Capricorn

Pentru Capricorni, luna mai poate fi caracterizată folosind un singur cuvânt: aventură. Nu vor spune nu provocărilor, distracția va fi pe primul plan, dar fără să își neglijeze sarcinile de la locul de muncă.

În perioada ce urmează, Taurii vor face acele lucruri care să îi scoată din umbră și să îi ajute să se pună în valoare. Vor avea parte de succes pe plan profesional și li se poate oferi șansa să facă acel lucru la care se pricep cel mai bine.

Spune-mi in ce zi te-ai nascut, ca sa-ti spun ce planta te ocroteste

Exista plante care iti dau energie si plante –vampir care te lasa fara ea. Insa exista o planta care cu siguranta iti va face bine.

Este planta care corespunde zilei in care te-ai nascut. Ea iti va face bine si te va proteja chiar daca, altfel, este o planta-vampir care fura energia.

Iata plantele benefice in functie de ziua in care te-ai nascut.

Violeta: 22 decembrie – 1 ianuarie; 25 iunie – 4 iulie

Trandafirul: 2-11 ianuarie; 5 iunie-14 iulie

Aloe: 12-24 ianuarie; 15-25 iulie

Muscata: 25 ianuarie – 3 februarie; 26 iulie – 4 august

 

Tradescantia: 4-8 februarie; 5-13 august

Ficusul: 9-18 februarie; 14-23 august

Amarilia: 19-28 februarie; 24 august – 2 septembrie

Cactusul: 1-10 martie; 3-12 septembrie

 

Azaleea: 11-20 martie; 13-22 septembrie

Zambila: 22-31 martie; 24 septembrie – 3 octombrie

Crypthomeria: 1-10 aprilie; 4-13octombrie

Ciclama: 11-20 aprilie; 4-13 octombrie

 

Nucul: 21-30 aprilie; 24 octombrie – 2 noiembrie

Iasomia: 1-14 mai; 3-11 noiembrie

Rozmarinul: 15-24 mai; 12-21 noiembrie

Sparanghel: 25 mai – 3iunie; 22 noiembrie – 1decembrie

 

Portocalul: 14-23 iunie; 2-11 decembrie

Orhideea: 13-23 iunie; 12-21decembrie

Saxifraga: 21 martie

Feriga: 24 iunie

 

Lamaiul: 23 septembrie

Hortensia: 21 decembrie

 

Iata si plante care aduc energie pozitivă în casa noastră

1.Iasomia-este o plantă sacră în Persia. Parfumul ei stimulează enrgia şi îmbunătăţeşte stima de sine. De asemenea, este cunoscută pentru puterea ei de a îmbunătăţi relaţiile dintre oameni şi pentru faptul că este aducătoare de romantism.

 1. Rozmarinul-Originile sale sunt din regiunea mediteraneană, ajută la alungarea depresiei, aduce pace interioară şi alungă energiile negative.
 2. Crinul- este considerat o plantă multi-funcțională. Ajută la rezolvarea problemelor emoționale şi fizice.

 3. Salvia- este o plantă puternică, magică,are calități de curățare incredibile. Acesta promovează un sentiment de pozitivitate în casa și curăţă orice bacterie.

 4. Iedera- este una dintre cele mai bune plante de apartament pentru purificarea aerului. Poate elimina toxinele nocive din orice spațiu. Se spune despre iederă că este aducătoare de noroc și sănătate.

 5. Aloe vera -are proprietăţi uimitoare pentru vindecare. Frunzele și tulpina conțin o substanță gelatinoasă, care ajuta la vindecarea afectiunilor pielii, mai ales în cazul în care pielea a suferit o arsură. Aduce energie pozitivă şi alungă ghinionul şi vibratiile negative.

 6. Busuiocul- este o planta care atrage vibrații pozitive asupra mediului. Este una dintre plantele cele mai rare, care emit oxigen timp de 20 de ore pe zi, în timp ce elimină toxinele. Este cunoscut pentru capacitatea sa de a vindeca iritatiile.

 7. Orhideele- sunt excelente pentru dormitor, deoarece oferă oxigen în timpul nopţii. Emite energie pozitivă, îmbunătățește romantismul şi relaţiile dintre oameni.

 8. Oregano- este o plantă minunată, parfumul ei aduce fericire, pace, iubire, purificare spirituală. Ca ceai, ajută la ameliorarea multor boli. Oregano este planta perfectă pentru a alunga energia negativă din casă.

10.Lavanda- este o plantă rezistentă și parfumată. Se spune că, aceasta are multe proprietăţi magice, relaxarea fiind una dintre calităţile ei cele mai cunoscute. Această plantă activează energia de stabilitate în viață, elimină nu numai toxinele din casă, dar ajută şi la combaterea durerilor de cap, insomnie, depresie, precum şi a altor boli.

11.Tandafirul- este simbolul iubirii din întreaga lume. Energia sa este aceea de vindecare și iubire. În mitologie, Afrodita a adus un trandafir pentru fiul ei Eros. De aceea se spune că este o plantă sacră, care elimină toxinele şi alungă energia negativă, în timp ce aduce multă dragoste în inimă şi pasiune pentru viaţă.

 1. Pachira Aquatica sau Arborele banilor- motivul pentru care este numită planta banilor este din cauza frunzelor sale care seamănă cu monede. Aceasta plantă creste nivelul de oxigen al casei, se spune că este cel mai bine să fie aşezată lângă produse electronice, cum ar fi calculatoare, televizoare sau routere WiFi. Aceasta ajută la eliminarea stresului si a anxietăţii.
Lasă-ne un comentariu!