Imagini revoltătoare au fost surprinse în Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara! Pereți murdari, igrasie și geamuri acoperite cu cearșafuri rupte.

Imaginile au fost făcute publice pe Facebook de o internaută a cărui bunic a fost internat aici. Iată mai jos mesajul:

„Pt cei care m-au acuzat ca denigrez Spitalul, primarul, ca vreau sa arunc cu noroi in Timisoara,

ca denaturez adevarul si ca am mai si avut ceva de castigat, tin sa va informez ca realitatea mea, a bunicului meu este asta, cea prezentata in postarea de mai jos.

Nu contest ca exista acele super saloane despre care vb unii dintre voi si chiar domnul Primar, cu paturi elegante si lenjerii tocmai scoase din ambalaj.

EU nu le-am vazut, bunicul meu de 87 de ani sta in acel „salon”, împreună cu alti 7 sau 8 colegi de suferinta, mananca in acele conditii, isi tine lucrurile in acele noptiere infecte.

Aceste saloane mizerabile nu ar mai trebui folosite!!! Va rog, daca nu ati fost sa vedeti cu ochii vostri cum arata saloanele, nu mai comentati aiurea!

Anul 2018, Romania, Timisoara, Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babes!!!

Nu mai am cuvinte sa comentez….cred ca imaginile spun totul…. Spun doar ca mai trebuie sa mergeti la multe concerte, cu spectacole ale marilor artisti, pt a aduce spitalul la niste

conditii putin mai ridicate decat cele din lagarele de concentrare…. Donati in continuare bani pt a creste buzunarele celor aflati la conducere!!!

Si sfatul meu….incercati sa va pastrati sanatosi….daca ajungeti aici, mai mult ca sigur ca mult nu o veti mai duce. Va rog DISTRIBUITI!”, a scris Anamaria Czap pe Facebook.

„Saloanele sunt in renovare”

Reprezentanţii unităţii medicale spun că saloanele sunt în renovare. Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Timişoara,

medicul Virgil Musta, a declarat, duminică, corespondentului Mediafax, că saloanele în care pacienţii au fost fotografiaţi sunt în

curs de renovare şi că s-au făcut internări şi acolo din cauza numărului prea mare de bolnavi din ultima perioadă.

Imagini de coşmar într-un spital din România. Pacienţii sunt trataţi într-o mizerie cruntă 

Imagini de coşmar în Spitalul de Copii din Tecuci. Condiţiile sunt insalubre, zidurile stau să cadă, toaleta arată ca după bombardament, iar la tot pasul este numai mizerie.

În bucătăria Spitalului de Copii din Tecuci nu se poate vorbi nici de cele mai elementare condiţii de igienă, potrivit România TV.

De cel puţin zece ani, în spital nu s-a făcut curăţenie generală, iar saloanele, băile şi bucătăria nu au fost zugrăvite sau dezinfectate. Despre mobilier nou, nici nu poate fi vorba, povestesc cei care lucrează în spital.

La condiţiile îngrozitoare se adaugă şi dezinteresul cadrelor medicale, au spus părinţii care au avut copiii internaţi în acest spital.

Pacienţii sunt trataţi cu indiferenţă, medicii nu au răbdare cu micuţii, iar afecţiunile grave sunt considerate lucruri banale.

Lasă-ne un comentariu!