Alina si Stefan, un nou cuplu la Exatlon? Cei doi Razboinici par din ce in ce mai apropiati.

Alina si Stefan sunt amandoi in echipa Razboinicilor de la Exatlon, sunt tineri, frumosi si singuri.

Asa ca, probabil daca se infiripa o relatie intre ei, telespectactorii ar fi fericiti. De altfel, acestia au sesizat ca intre Alina si Stefan pare a fi, in ultima perioada, o relatie mai apropiata.

Alina sta mult langa Mariana, asa ca in cele mai multe imagini de la Exatlon, Stefan nu este langa tanara.

Insa, sunt anumite gesturi si priviri, sesizate de telespectatori, care ar putea sa ne duca cu gandul la o eventuala relatie dintre cei doi concurenti.

Cel mai recent gest facut de Alina, care tradeaza o apropiere intre ea si Stefan a fost chiar in editia Exatlon de sambata, 17 februarie.

Alina si Stefan, un nou cuplu la Exatlon? Cei doi nu au iubiti acasa

Dupa ce Stefan a castigat o proba, Alina s-a repezit sa-l imbratiseze. Nu a fost singura din echipa ei care a avut aceasta reactie.

Insa, dupa ce l-a imbratisat, Alina a facut un gest romantic, care nu a fost sesizat de multi: l-a pupat pe umar pe Stefan!

Alina Pana are 31 de ani, este fosta campioana la culturism si este…singura. Stefan are 25 de ani si este luptator profesionist de skandenberg.

Nici despre el nu se stie ca ar avea vreo iubita. Asa ca, Alina si Stefan de la Exatlon ar putea sa formeze un frumos cuplu in echipa Razboinicilor.

Scandal în echipa Războinicilor! Ionut face o dezvaluire nebanuita despre colegii săi: „M-au indepartat. M-au dat la o parte pentru…” Cine sunt cei care i-au facut asta Jaguarului și ce va face de acum înainte:

Ionut acuza faptul ca in echipa sa au aparut mai multe „bisericute” care ar putea dauna unitatii echipei.

„Rusu” a marturisit ca simte ca rolul sau in echipa s-a diminuat dupa intrarea in randul Razboinicilor a inca doi concurenti puternici, Alex si Lupu.

„Am vazut de cand au venit cei trei, echipa m-a dat putin la o parte, m-au indepartat putin. Eu nu m-am indepartat de echipa, eu sunt acelasi om si joc pentru echipa”, a marturisit Ionut.

Concurentul prefera sa se tina la distanta de eventualele grupulete care se formeaza in interiorul taberei Razboinicilor si sa transeze problemele direct, prin dialog fara ocolisuri.

Cine este Ionuț, “jaguarul” Echipei Războinicilor de la “Exatlon”

Douazeci de concurenti, două echipe, cea a Faimoșilor și cea a Războinicilor, se dueleaza în probe sportive demne de o Olimpiada, în îndepărtata Republica Dominicană.

Miza este una uriasa, castigatorul si singurul invingator va intra in posesia premiului de 100.000 de Euro.

Ionuț Liviu, inginer de profesie, unul dintre cei zece concurenti care formeaza Echipa Războinicilor, a fost surpriza de la “Exatlon”, cel care i-a uimit pe cei din Echipa Faimosilor prin agilitate.

„Hai ca ea are …in pantaloni!” De la ce a plecat de fapt cearta dintre Giani si Anca? Ce l-a enervat atat de rau pe concurentul de la Faimosi: I-a aruncat jigniri greu de reprodus și amenințări Ancăi, iar războinicii au sărit! Cum s-a terminat totul:

Un nou scandal a izbucnit intre concurentii de la Exatlon. De data aceasta, scandalul este intre Anca de la Razboinici si Giani Kirita.

Exatlon, 18 februarie. In timpul competiei pentru casa, Giani i-a adresat cuvinte urate Ancai, in momentul in care aceasta se indrepta spre startul probei.

Fostul fotbalist, concurent in echipa Faimosilor i-a strigat Ancai cuvinte ce nu pot fi reproduce la tv. “Hai ca ea are C…t in pantaloni.

Mie nu mi-e frica de moarte si crezi ca mi-e frica de asta? Vezi ca te prind eu…Pai imi zice mie asta…imprastiat!”, a spus Giani Kirita.

Exatlon, 8 februarie. Se pare ca totul a pornit de la o proba dinainte, proba de indemanare, unde Giani a concurat cu Anca.

La final, fostul fotbalist, care a castigat intrecerea, s-a dus spre Anca si i-a spus ceva, iar aceasta i-a raspuns.

De la ce a plecat cearta dintre Giani si Anca? Ce a facut concurenta de la Razboinici de l-a enervat?

Pe filmare nu se aude schimbul de replici dintre cei doi, dar pe Giani ceva l-a deranjat probabil.

Anca a spus ceva si s-a si uitat intr-un anumit fel la Giani. Fostul fotbalist, la acel moment nu a continuat discutia, pentru ca atunci cand a ajuns pe banca langa echipa lui, Andrei

Stoica se vaita de genunchi, se produsese accidentul care s-a dovedit unul tragic pentru Stoica. Giani a trebui sa se ocupe de colegul sau accidentat, pe care l-a transportat la echipajul medical.

La urmatoarea proba, lupta pentru casa, insa Giani Kirita si-a amintit de gestul Ancai si nu a ezitat sa o atace, adresandu-i cuvinte urate si amenintari. Giani a adresat cele mai urate cuvinte unei concurente.

Faimosul i-a adresat cuvinte dure, care nici macar nu au putut fi date pe post.

„Hai ca ea are C&t in pantaloni. Mie nu mi-e frica de moarte si crezi ca mi-e frica de asta? Vezi ca te prind eu c***ă ce ești. Pai imi zice mie asta…imprastiat!„, a spus el.

Lasă-ne un comentariu!