Pentru elevii de liceu, balul este unul dintre cele mai importante momente ale școlii, marchează atât terminarea școlii, cât și începerea maturității și a unei noi vieți. Este un moment de bucurie, care are însă nevoie de multă pregătire.

Shannon Purcifer, din Marea Britanie, de-abia aștepta să meargă la bal, însă din păcate fata în vârstă de 16 ani nu a mai participat fiindcă toți colegii săi de școală își băteau joc de ea.

Viața lui Shannon fusese grea, suferea de mai multe boli, printre care și artrita reumatoidă și ulcer, dar își cumpărase o rochie minunată pentru ziua cea mare, însă a ales în cele din urmă să stea acasă.

Colegii ei de clasă își băteau atât de mult joc de bolile ei încât fata a simțit că nu mai putea merge.

Mama ei, Claire, a scris despre întregul incident pe Facebook:

„Dacă Shannon s-ar fi dus la bal în această seară, ar fi purtat o rochie minunată. Însă mulțumită colegilor ei răi, nu a mai vrut să meargă pentru a se amesteca cu miseria care a făcut-o să se simtă atât de mizerabil.

Pentru o fată care a avut atât de mult de luptat la o vârstă atât de fragedă… Ea e una dintre cele mai puternice tinere pe care le cunosc, iar mintea ei este încă și mai puternică. Te iubesc, draga mea!”

Postarea mamei sale a devenit virală, iar străini și cunoștințe au început să doneze pentru a-i putea oferi lui Shannon un bal perfect, așa cum merita.

Balul privat al lui Shannon a fost un succes, a început cu 120 de motocicliști care au venit pentru a-și arăta sprijinul, dar și pentru a o escorta la petrecere.

La bal au participat 100 de oameni, a fost o seară de neuitat. Răutatea copiilor față de copiii mai slabi, în școli, afectează pe toată lumea. Dacă cunoașteți un copil care trece prin așa ceva, anunțați imediat un profesor!

Iată un material video despre această poveste care ar trebui să ne facă să fim mult mai atenție la viața de la școală a copiilor noștri:

Mama credea că are gemeni, dar când medicii s-au uita la a doua ecografie au înghețat! „Dumnezeule, nu mi s-a întâmplat așa ceva în toată cariera”, ce era imposibil, se întâmplase în ea!

Se spune că dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, spune-i despre planurile tale. Miranda și Josh Crawford, din Charlotte, Carolina de Nord, și-au dorit mereu trei sau patru copii.

După ce au încercat să aibă unul timp de un an, în cele din urmă au primit pe lume pe fiica lor, Joslyn, concepută prin fertilizare in vitro, în 2009.

Dar nu a trecut prea mult până când au dorit să îi dea fetei lor un frate sau o soră, așa că au apelat la fertilizare artificială din nou, un an mai târziu, în 2010.

Medicii au transferat doi embrioni în uterul Mirandei, la fel ca prima dată, iar cuplul, amândoi fiind asistenți certificați, au mers la medic pentru o ecografie de rutină șase săptămâni mai târziu, însă au fost copleșiți să afle că așteptau gemeni.

Totuși, ecografia era neclară, așa că cei doi au decis să meargă mai târziu pentru o a doua ecografie, în acest moment medicul a văzut patru bebeluși în pântece. În cele din urmă și-au dat seama că fiecare embrion se separase în doi, creând două seturi de gemeni identici.

Părinții erau uimiți, până și medicul era șocat, ba chiar a declarat că așa ceva nu a văzut în toată cariera lui.

Sarcina era nesigură, nu se știa dacă femeia va pierde sarcina fiindcă avea 35 de ani, însă au luat fiecare zi la rând, și chiar dacă medicii le-au dat opțiunea avortului, și în ciuda riscurilor sarcinii, viitorii părinți erau deciși să aducă pe lume cei patru bebeluși minune.

Pe 4 februarie 2011, Miranda a dat naștere celor patru copilași: Mia, Madison, Jackson și James, se născuseră cu șase săptămâni mai devreme. În prezent familia are 7 membri și sunt fericiți.

 

Lasă-ne un comentariu!