Victoria Ruffo este considerată cea mai mare actriță mexicană, iar rolurile pe care le-a interpretat confirmă acest lucru, o iubesc până și românii!

În ceea ce privețte trecerea timpului, Victoria Ruffo continuă să fie o femeie frumoasă care pare că a descoperit tinerețea veșnică, fiindcă este neschimbată, arată ca în tinerețe.

Actrița are un stil de viață extrem de sănătos: face mișcare, mănâncă sănătos, dar are și o moștenire genetică cae ne poate determina să o invidiem.

Este mama a trei copii, dintre care doi gemeni, și este o mamă și o soție împlinită, mai ales că este și foarte activă pe rețelele de socializare, semn că a știut să fie în pas cu vremurile. Aici este locul unde arată fanilor săi imagini de la filmări sau din viața personală.

Fiind una dintre actrițele de telenovele cele mai iubite, inclusiv de români, fanii ei din țara noastră au putut-o vedea în mai multe producții de mare succes, precum:

„Triumful dragostei”, „În numele iubirii”, „Coroana de Lacrimi”, „Victoria”, „Amazoanele”, „Mama vitregă”, „Biata fată bogată”, „Dragoste de mamă”.

Iată cum arată celebra actriță în prezent:

Victoria Ruffo e mândră de gemenii ei, care au împlinit 12 ani
Actriţa mexicană Victoria Ruffo le-a făcut, pe conturile de socializare, declaraţii de iubire gemenilor ei, Vicky şi Anuar, care au împlinit, pe 11 august, 12 ani. Fiul ei cel mare, José, avea aceeaşi vârstă când ea îi aducea pe lume pe fraţii lui.

Victoria şi tatăl gemenilor, senatorul mexican Omar Fayad, au împlinit anul acesta 15 de căsnicie. Cei doi îl cresc împreună şi pe Jose, rezultat în urma mariajului cu actorul Eugenio Derbez.

Ultima oară pe micile ecrane de la noi pe Victoria aţi văzut-o în telenovela “Cununa de lacrimi” (2012). Anul acesta, ea a jucat în serialul produs de Televisa, “Las Amazonas”, care s-a terminat în Mexic pe 7 august.

În această telenovela, Victoria (54 de ani) le-a dat replica actorilor Danna Garcia, Cesar Evora şi Grettell Valdez.

Citeste si: Victoria Ruffo, acuzata de fostul sot, Eugenio Derbez, ca nu l-a educat bine pe fiul lor

Dupa ce o revista mondena a publicat niste imagini in care Jose Eduardo, fiul lui si al Victoriei Ruffo, bea bere si fumeaza, actorul si producatorul Eugenio Derbez o acuza pe actrita ca ii da exemple rele adolescentului de 17 ani.

“Eu nu beau, sunt abstinent total. Nu fumez, imi place sa fac sport. Din pacate, Jose Eduardo este sub tutela mamei lui”, a declarat Eugenio Derbez (n. 2 septembrie 1952) cotidianului mexican „El Universal”.

Actorul si-a exprimat ingrijorararea pentru comportamentul fiului lui mai mare si a comentat ca Vadhir si Aislinn, ceilalti copii ai lui, de a caror educatie s-a ocupat indeaproape se poarte altfel.

 

„Le vorbesc, le explic si le dau exemple… si cel mai bun exemplu sunt eu insumi”, afirma actorul si producatorul mexican.

„Aislinn si Vadhir, care au crescut cu mine, sunt copii educati, nu beau, nu fumeaza, sunt foarte disciplinati.”, a precizat Derbez, care nu-i poate ierta Victoriei Ruffo (n. 31 mai 1961) proasta educatie pe care i-a dat-o fiului lor, Jose Eduardo.

Victoria Ruffo este maritata cu politicianul Omar Fayad si are doi copii cu acesta – Victoria si Anuar (nascuti in august 2004), iar Eugenio Derbez are o relatie frumoasa cu actrita si cantareata Alessandra Rosaldo (Paulina din”Iubirea mea, pacatul!”, Karla din „Salome”).

Muzeul figurilor de ceara din Mexico City omagiaza doua personalitati ale cinematofgrafiei si televiziunii mexicane – Silvia Derbez (8 martie 1932 – 6 aprilie 2002; Sagrario Vargas din “Intrusa”, dona Isabel “Chabela” Rojas din “Uzurpatoarea”) si fiul ei, Eugenio Derbez.

Pe 23 iulie, la ora  (locala) 20:00, vor fi descoperite figurile de ceara ale celor doi actori. Eugenio ar vrea sa participe la ceremonie alaturi de cei trei copii: Jose Eduardo, Aislinn si Vadhir.

Lasă-ne un comentariu!