Daniel Ionaşcu este cunoscut în întreaga ţară, însă puţină lume ştie cine este iubita acestuia.

Daniel Ionaşcu şi iubita lui au fost foarte zâmbitori la mall, semn că relaţia lor merge foarte bine şi că se bucură din plin de timpul pe care îl petrec împreună.

CANCAN.ro publică astăzi imagini exclusive cu Daniel Ionaşcu, însoţit la mall de partenera lui, Ana, care este o fostă reporteriţă TV.

Potrivit surselor cancan.ro, Daniel Ionaşcu şi Ana s-au cunoscut în perioada în care ea lucra ca reporter la o cunoscută televiziune de la noi.

Între timp, relaţia lor a evoluat, iar acum formează un cuplu în toată regula.

Ionaşcu, avocatul lui Pomohaci

Absolvent de Drept şi Teologie, Daniel Ionaşcu a surprins pe toată lumea atunci când a decis să îl reprezinte

în instanţă pe fostul preot Cristian Pomohaci. Pomohaci se confruntă cu acuzaţii foarte grave, de pedofilie şi corupere de minori.

Misiunea lui Daniel Ionaşcu în instanţă este una dificilă, să demonstreze că fostul preot Pomohaci nu a comis faptele de care este acuzat.

Biserica Ortodoxă Română a luat decizia de a-l caterisi pe Pomohaci, după ce au apărut aceste acuzaţii în spaţiul public.

Avocatul Daniel Ionaşcu, implicat el însuşi într-un scandal

Daniel Ionaşcu a fost implicat şi el, nu demult, într-un scandal, cu un cetăţean român ce locuieşte în

Marea Britanie, care l-a acuzat pe cunoscutul avocat că a încasat onorariul fără să-l reprezinte pe fiul lui în instanţă, aşa cum ar fi fost înţelegerea iniţială.

„Am negociat cu el suma prin telefon, l-am întrebat dacă e sigur că îmi poate reprezenta băiatul şi mi-a spus că da,

că dacă nu îl scapă el nu îl scapă nimeni. Nici nu l-a lăsat să vorbească în instanţă!

Mi-a cerut 20.000 de euro. Cu totul, i-am dat 8.100 de euro şi 400 de lire sterline, incluzând aici şi cheltuielile de transport.

E un nesimţit, ne-a minţit! L-am sunat de mai multe ori şi nu îmi răspunde. Când îmi răspunde îmi spune: «Nu pot să vorbesc».

I-am cerut să îmi dea înapoi 6.000 de euro. Am avut patru avocaţi în Marea Britanie şi am renunţat la ei”, declara Ovidiu Drăgan pentru CANCAN.ro.

„A venit pe banii mei cu părinţii lui şi cu o prietenă să facă vacanţa în Anglia. Au pierdut avionul, m-a sunat să-l iau, am condus peste 600 de kilometri să-i aduc înapoi la noi”, adăuga bărbatul.

În replică, Daniel Ionaşcu susţinea că nu îşi aminteşte de cazul respectiv. „Este cumva o farsă?”, a reacţionat Daniel Ionaşcu.

„Dacă spuneţi că aveţi facturi înseamnă că am acţionat perfect legal. Eu cu toţi clienţii pe care i-am avut am rămas în relaţii bune”, a mai declarat cunoscutul avocat pentru CANCAN.ro.

Daniel Ionaşcu apare des la televizor. După ce a fost prezent în mai multe emisiuni în care i-a ţinut partea clientului său

Cristian Pomohaci, cunoscutul avocat a dezbătut, recent, scandalul izbucnit între Marcel Toader şi fosta lui soţie, Maria Constantin.

După ce Marcel Toader a susţinut că Maria Constantin l-a înşelat cu comisarul şef al Gărzii de Mediu Mehedinţi, avocatul Daniel Ionaşcu a afirmat, la TV, că a primit împuternicirea de

a-i spune lui Marcel Toader, din partea comisarului-şef, să îşi ceară scuze, în caz contrar urmând un proces. Marcel Toader a refuzat propunerea transmisă prin avocatul Ionaşcu.

Dorian Popa, momente critice! Ce i s-a întâmplat depășește orice imaginație. A fost doborât! Toate informațiile aici, ce a pățit e incredibil

Dorian Popa participă la emisiunea „Asia Express” alături de mama sa, alături de ceilalți concurenți au parte în Vietnam de aventura vieților lor.

În cadrul competiției, toți concurenții au avut de înfruntat încercări grele, cu care altfel nu s-ar fi întâlnit niciodată.

Totul pentru a ajunge la destinația finală. Niciunul dintre concurenți nu au avut bani, nici telefon sau alte lucruri care le-ar fi putut ușura sarcina.

Unul dintre concurenții cărora nu le-a fost ușor în cadrul competiției, a fost Dorian Popa, lui i-a fost greu să facă față provocărilor.

A fost nevoit să facă autostopul de mai multe ori, alături de mama lui, în plus, au mers mult pe jos și s-a rugat de oameni să îi ajute.

La un moment dat, într-un punct critic, Dorian a fost doborât de efortul depus și a căzut, răpus de oboseală.

Imaginile l-au surprins îi timp ce era întins pe jos, respirând din greu. Totuși, Dorian și mama sa au avut un avantaj:

au reușit să plătească o cursă de taxi fără bani: au putut plăti o cursă cu cerceii de aur ai mamei sale care valorau 160 de lei.

Din păcate, nu toți au avut același noroc. Cătălin Moroșanu și fratele său și-au dat tot interesul pentru a ajunge la destinație, însă niciun taximestrist nu voia să-i ducă mai departe.

Fiecare dintre cele șapte perechi au fost obligate să trăiască cu un euro de persoană, lucru care nu le-a permis să mănânce,

sau să își plătească cazarea la vreun hotel, însă au avut noroc și au dat de familii care le-au oferit toate acestea pe gratis.

Dorian Popa s-a declarat șocat de experiența din cadrul emisiunii, ba chiar a declarat: „Am fost la un pas să mănânc un cap de veveriță”.

Spre eliminare au fost trimise echipele formate din Dorian Popa cu mama sa și Daniela Crudu cu Vica Blochina, urmând ca Raluka și Ana să aleagă pe cine trebuie să elimine pe

cineva iar ele au ales să îi protejeze pe Dorian Popa și mama lui, urmând ca Vica și Daniela să fie posibil să plece,

însă Gina a deschis cutia neagră a concursului care putea să le trimită acasă, însă au fost salvate, potrivit click.ro.

Asia Express este show-ul care duce aventura la alt nivel.Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală.

Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi, potrivit a1.ro.

Lasă-ne un comentariu!