Un copil este un miracol în sine, însă unii copii sunt mult mai miraculoși, veți vedea în continuare de ce spunem asta.

Nașterea lui Lucy Marie Perkins reprezintă un eveniment cu totul și cu totul spectaculos fiindcă așa ceva se întâmplă o dată la 48 de milioane de nașteri!

Caitlin şi Tom Perkins, doi tineri din Dirrranbandi, Queensland, ambii născuţi pe 16 august 1986 au devenit părinţi pentru prima oară pe…16 august 2016, adică 30 de ani mai târziu. Astfel, cei trei membri ai familie îşi vor sărbători zilele de naştere în aceeaşi zi.

Însă și părinții acestui copil atât de special sunt la rândul lor un caz rar: sunt născuți amândoi în același an și în aceeași zi, pe 16 august 1986, la numai 50 de minute diferență.

Când s-au cunoscut au fost surprinși de coincidență, au descoperit că au foarte multe lucruri în comun și s-au îndrăgostit nebunește.

Anul trecut ei s-au căsătorit, și deși plănuiseră să mai aștepte, femeia a rămas însărcinată. Chiar dacă nu se considerau pregătiți pentru un copil, teama că nu vor mai putea avea copii în viitor i-a făcut să păstreze sarcina.

Și bine au făcut, așa cum li se va demonstra mai târziu. Potrivit calculelor medicilor, micuța trebuia să se nască abia săptămâna viitoare, însă, în mod cu totul surprinzător, ea a vrut să vină pe lume mai devreme, chiar în ziua de 16 august, zi în care părinții ei au împlinit 30 de ani.

Chiar şi medicul care a asistat la naştere a fost impresionat de povestea celor trei şi a publicat pe contul personal de socializare o imagine cu familia fericită:

„Cât de incredibil este că cei trei au acum aceeaşi zi de naştere. Şi ce familie frumoasă formează.”, a scris medicul în dreptul imaginii în care apar cei trei.

Caitlin şi Tom Perkins se bucură din tot sufletul de momentele petrecute alături de fetiţa lor care s-a născut perfect sănătoasă, la 39 de săptămâni, având o greutate de 3, 3 kilograme.

Citeste si: Toți colegii își băteau joc de ea pentru că era bolnavă, așa că nu s-a mai dus la bal, a plâns toată noaptea! Peste câteva zile în fața casei au venit zeci de motocicliști nervoși! Ce se întâmplase e unic. A căzut în genunchi și…

Pentru elevii de liceu, balul este unul dintre cele mai importante momente ale școlii, marchează atât terminarea școlii, cât și începerea maturității și a unei noi vieți. Este un moment de bucurie, care are însă nevoie de multă pregătire.

Shannon Purcifer, din Marea Britanie, de-abia aștepta să meargă la bal, însă din păcate fata în vârstă de 16 ani nu a mai participat fiindcă toți colegii săi de școală își băteau joc de ea.

Viața lui Shannon fusese grea, suferea de mai multe boli, printre care și artrita reumatoidă și ulcer, dar își cumpărase o rochie minunată pentru ziua cea mare, însă a ales în cele din urmă să stea acasă. Colegii ei de clasă își băteau atât de mult joc de bolile ei încât fata a simțit că nu mai putea merge.

Mama ei, Claire, a scris despre întregul incident pe Facebook:

„Dacă Shannon s-ar fi dus la bal în această seară, ar fi purtat o rochie minunată. Însă mulțumită colegilor ei răi, nu a mai vrut să meargă pentru a se amesteca cu mizeria care a făcut-o să se simtă atât de mizerabil.

Pentru o fată care a avut atât de mult de luptat la o vârstă atât de fragedă… Ea e una dintre cele mai puternice tinere pe care le cunosc, iar mintea ei este încă și mai puternică. Te iubesc, draga mea!”

Postarea mamei sale a devenit virală, iar străini și cunoștințe au început să doneze pentru a-i putea oferi lui Shannon un bal perfect, așa cum merita. Balul privat al lui Shannon a fost un succes, a început cu 120 de motocicliști care au venit pentru a-și arăta sprijinul, dar și pentru a o escorta la petrecere. Când a văzut asta, mama a căzut în genunchi și a început să plângă.

La bal au participat 100 de oameni, a fost o seară de neuitat. Răutatea copiilor față de copiii mai slabi, în școli, afectează pe toată lumea. Dacă cunoașteți un copil care trece prin așa ceva, anunțați imediat un profesor!

Lasă-ne un comentariu!