Primul sat plutitor din Europa, Complex Egreta, realizat după modelele din insulele Bora Bora, Galapagos sau Maldive, se află în România, în Clisura Dunării.

Complexul își așteaptă oaspeții pentru un sejur de neuitat și promite să fie una dintre cele mai importante destinații de vacanță.

Complexul Egreta de la Berzeasca este compus din 15 căsuţe suspendate deasupra Dunării, fiind prima staţiune lacustră din România.

Potrivit datelor disponibile pe site-ul Complexului Egreta, investiţia a fost derulată cu fonduri atrase de la Uniunea Europeană.

Acum, cele 15 căsuţe suspendate pe piloni deasupra Dunării își așteaptă oaspeții din țară, dar și din străinătate. Legătura cu malul românesc al fluviului este un lung ponton. Fiecare căsuță are câte o terasă de 16 metri pătrați cu o vedere superbă la Dunăre.

”Dezvoltatorul proiectului a dorit să pună în valoare frumuseţea Clisurii Dunării, într-o locaţie deosebită, cu multe atracţii în imediata apropiere.

Turiştii sunt invitaţi să se bucure de priveliştea superbă a Dunării, încojuraţi de apa ei şi departe de agitaţia cotidiană”, precizează investitorii pe site-ul oficial.

 

Dotările bungalow-urilor

Fiecare bungalow are un dormitor la etaj, o sufragerie dotată cu colţar extensibil, tv led, televiziune prin cablu, wifi, măsuţă, dulap, climă, baie cu cabină duş, terasă mare de 16mp la Dunăre prevăzută cu copertină soare, măsuţă şi 2 şezlonguri.

De asemenea, turiștii beneficiază de intrare în casuţe pe bază de cartele, recepţie, zonă de relaxare pe ponton cu terasă cu 10 mese, parcare pentru 19 maşini.

Prețuri pentru cazare la Complex Egreta

Potrivit datelor disonibile pe sit-ul Complexului, la rezervarea unei camere se achită un avans de 50%.

Ziua de cazare începe la ora 13:00, iar dacă până la ora 18:00 nu se contacteaza recepţia şi nu se confirmă rezervarea, aceasta se anulează.

Tarif/noapte: 1 aprilie – 31 mai 250 lei
Tarif/noapte: 1 iunie – 30 septembrie 300 lei
Tarif/noapte: 1 octombrie -31 octombrie 250 lei

Citeste si: Sands of Therme, cea mai mare plajă urbană din Europa s-a deschis lângă București

Sands of Therme, cea mai mare plajă urbană din Europa s-a deschis în 10 iunie 2017, lângă București, potrivit anunțului făcut pe site-ul oficial.

”Descoperă cea mai mare plajă urbană din Europa, din iunie, The Palm Sands of Therme! Vara aceasta, vacanța e mai aproape ca niciodată.

Aici te așteaptă 30.000 de metri pătrați de plajă cu nisip fin, o piscină tropical de 720 de metri pătrați și 1500 de șezlonguri, totul la doar 15 minute de oraș.

În piscine înconjurată cu plante tropicale și palmieri, te poți răcori cu un cocktail de la poolbal, în timp ce te bucuri de razele soarelui și de o temperature ideală a apei, de 30 de grade Celsius”, se arată în anunțul făcut de reprezentanții companiei.

După o baie în piscine înconjurate de plante tropicale și palmieri, vei fi invitat să te răcorești la dușurile exterioare și poți savura la Beach Barbecue o masă cu preparate legendare.

”Dacă vrei să te răsfeți chiar mai mult, te așteaptă Beach Club, unde poți allege un vin rafinat de la VINO Wine Bar, un signature cocktail de la Cocktail Bar, o bere rece de la Beer Bar sau o înghețată delicioasă de la Gelateria Carte d,Or”, mai afirmă compania.

Celor 500 de pamieri deja existenți pe plaja Therme li se vor alătura încă 115 noi exemplare din Mexic, China și Japonia, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani.

De asemenea, în apropierea grill bar-ului, te așteaptă o grădină mediteraneană cu măslini originari din Siria și zonele de litoral din Turcia, denumiți și „arborii veșnic roditori”, cu vârste cuprinde între 100 și 500 de a

 

Cum ajungi la Plaja Therme:

Dinspre București, mergi pe DN1 până ajugni în dreptul Hornbach, în localitatea Balotețti. Aici te încadrezi pe banda suplimentară cu acces direct la Therme.

Dinspre Ploiești, mergi pe DN1, și te întorci spre Therme sub podul de la Aeroportul Otopeni, după care în dreptul steagurilor Therme virezi dreapta.

Poți ajunge la Therme și cu autobuzul gratuit Therme, pe care îl poți lua din zona Piața Romană.

 

Lasă-ne un comentariu!