Acesta este extrem de nemulțumit de faptul că românii din Diaspora nu contribuie în niciun fel la facturile publice ale statului român.

Mai mult, Badea a declarat joi, la Antena 3, că Diaspora trimite bani pe care rudele din țară îi folosesc pentru a cumpăra „biscuiți”.

Totodată, acesta i-a acuzat pe românii din afară că „nu fac nimic pentru țară”.

”Având în vedere că sunt tot felul de facturi de achitat la nivel public, mă gândesc dacă cei care spun că şi-au

luat ţara inapoi nu plătesc şi impozite sau şi-au luat ţara înapoi pe banii altora (…) Că dacă ţi-ai luat ţara înapoi pe banii altora nu prea e în regulă, zic eu.

Să mai spui că ţi-ai luat ţara înapoi, taci dracu’ din gură, zic eu (…) Nu plătesc niciun impozit în România dar au senzaţia că

dacă trimit bani şi cumpără biscuiţi de ei membrii familiei, e un act eroic, suprem cetăţenesc”, a declarat Mircea Badea la Antena 3.

”Dacă eu produc la Tecuci 100 de lei şi unul produce la Londra 100 de lei, care este diferenţa între cele două sute de lei?

Răspuns: niciuna (…) Pentru că acea sută de lei nu exista şi ea atunci a fost produsă căci ea nu exista. Unul a produs-o la Tecuci, unul la Londra.

Nu-i absolut nicio diferenţă (…) Şi eu îmi cumpăr biscuiţi la mine în ţară, dar pe lângă asta plătesc şi impozite”, a mai spus Badea, citat de paginadepolitica.ro.

Alessandra Stoicescu a încercat să îi explice lui Badea că banii trimiși de românii din afară produc TVA în România.

„ÎntRebarea mea este, cei care și-au luat țara înapoi dau și un ban la treaba asta, la facturile pe care noi le achităm public sau nu?”.

Mircea Badea s-a jurat că plătește „mulți bani” la statul român pe care , după aceea, Administrația Prezidențială îi cheltuie pe limuzină pentru președintele Klaus Iohannis.

Badea a reluat subiectul şi pe Facebook: ”Sunt un erou. Îi trimit bani lu’ mama în ţară. Doresc să fiu pupat în fund şi divinizat pentru că-i trimit bani lu’ maaamaaa. P.S. Hai siktir!”

Simona Halep, numărul 1 WTA: „Este poate cel mai important titlu din cariera mea” Ce titlu i-a fost inmanat tenismenei de catre Gabriela Vranceanu FIREA. Se acorda foarte RAR aceasta distinctie

Simona Halep, numărul 1 WTA, a primit titlul de cetățean de onoare al Capitalei. Tenismena româncă s-a arătat extrem de emoționată și a declarat că este cel mai important titlu din cariera sa.

„Vreau să mulțumesc pentru acest titlu. Este poate cel mai important din cariera mea. Este o onoare să fiu cetățean de onoare al Capitalei.

Când am venit în Bucureți, acum zece ani, acest oraș era străin pentru mine, fiind de la Constanța, dar astăzi, cu atât mai mult astăzi, pot să spun că numesc acest oraș acasă. Mă simt emoționată și vreau să vă mulțumesc pentru toate cuvintele plăcute.

Toată lumea care m-a susținut și care mă critică. Pentru că atunci când primești critici te motivează mai mult să fii mai bună”, s spus Simona Halep.

„Sper în continuare să am rezultate cât mai bune, să bucur oamenii care mă urmăresc. Știu că nu e ușor, se trezesc noapte să vadă meciurile mele. Cred că am avut parte de tot ce a fost nevoie să ajung numărul unu mondial.

Părinții mei, care m-au susținut de când am început tenisul, le mulțumesc foarte mult, fratele meu și toți antrenorii.

Bineînțeles, domnul Ilie Năstase, care m-a motivat să ajung numărul unu mondial”, a mai adăugat Halep.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, i-a acordat Simonei Halep titlul de cetățean de onoare al Bucureștiului.

„Poate că pentru Simona Halep, cea care este iubită în întreaga lume, faptul că e cetățean de onoare al României nu e un titlu atât de mare, dar pentru mine, ca primar general, e un lucru deosebit să-i înmânăm acest titlu.

Mi-aș dori ca și în privința educației și a sănătății pentru că trebuie să lăsăm în urma noastră lucruri bune pentru țară”, a spus Gabriela Firea.

Decizia de numire a lui Halep cetăţean de onoare al Bucureştiului a fost luată cu unanimitate de voturi.

 

Lasă-ne un comentariu!