Sharon Stone a împlinit luna trecută 60 de ani și nu putem trece cu vederea cât de bine arată actrița la această vârstă. Aceasta a dezvăluit care sunt secretele și micile trucuri la care a apelat pentru a-și conserva frumusețea și tinerețea cât mai mult timp.

Au trecut 26 de ani de când Sharon Stone făcea furori cu rolul său din filmul Instinct primar, însă imaginea sa și celebra postură vor deveni, fără îndoială, nemuritoare. Actrița, care continuă să fie un sex simbol, deși susține că o amuză complimentul, a pozat pentru coperta revistei Stellar și, totodată, a dezvăluit rețeta siluetei sale:

„Nu sunt deloc sedentară și nu suport celulita. Îmi place să-mi pot folosi corpul în meseria mea. Beau rar alcool, în schimb beau chiar şi 20 de căni de ceaiuri din plante pe zi.” – mărturisește Sharon care susține, totodată, că nu-și poate refuza pofta de ciocolată neagră.

De asemenea, actrița face Yoga, Pillates, dans şi înot. Ritualul său de frumusețe este furat de la mama sa și adoptat la timpurile actuale. Sharon folosește cremă hidratantă de faţă de 2 ori pe zi, iar trucul său pentru a-și fixa make-up-ul pe ten este o baie fierbinte imediat ce a terminat de aplicat machiajul.

Citește și Ileana Stana Ionescu, mesaj după o poveste de iubire de 67 de ani

Ileana Stana Ionescu, marea doamnă a comediei românești, a avut viața asemenea rolurilor din filmele pe care le-a jucat. Cu câteva urcușuri și coborâșuri nesemnificative, îndrăgita actriță se poate mândri cu multe zâmbete, multă voie bună și multă iubire în jurul său. Despre soțul său, aceasta a povestit în trecut că a fost dragoste la prima vedere și că nu regretă nicio clipită decizia luată, aceea de a-și petrece tot restul vieții alături de el, o singură și mare iubire.

Ileana Stana Ionescu, în vârstă de 82 de ani, este căsătorită cu Andrei Ionescu, de asemenea, actor, iar povestea lor de iubire poate bate recordurile, cei doi fiind împreună de 67 de ani și fiind părinții unui băiat, Andrei Manuel, mutat în SUA unde este căsătorit și profesează ca medic:

“Viaţa sentimentală a fost la fel de frumoasă. Sunt 67 de ani de când suntem împreună. Fericirea vieţii noastre a fost momentul în care a venit pe lume fiul nostru. O dată pe an vine băiatul şi o dată mergem noi”, a povestit Ileana Stana Ionescu pentru Antena Stars.

De asemenea, de succes și noroc s-a bucurat și pe parte profesională, actrița afirmând că: “Profesional nu am apucat să-mi doresc nimic pentru că au venit la mine nişte lucruri nesperate. O să iubesc meseria asta cât o să exist.”

Pe de altă parte, soțul său, Andrei Ionescu, a făcut o mărturisire inedită și spectaculoasă: “În 67 de ani nu i-am spus niciodată te iubesc, dar i-am arătat acest lucru.”Ileana Stana Ionescu s-a născut pe 14 septembrie 1936, la Brad, în Hunedoara:

„Am venit pe lume de Ziua Crucii. Poate de aici crezul deplin într-un Dumnezeu al tuturor oamenilor. Am avut parte de o familie care mi-a înţeles pasiunea pentru teatru, iar soarta a fost îngăduitoare cu mine, mi-a scos în cale la momentul oportun omul potrivit, alături de care am evoluat.

Am devenit cu timpul o singură fiinţă.” – a povestit în urmă cu trei ani Ileana Stana Ionescu pentru Jurnal Spiritual.

Viața i-a fost frumoasă și liniștită, însă nu același lucru putem să spunem și despre copilăria actriței, care și-a pierdut tatăl la o vârstă fragedă:

„Copilăria nu a fost prea fericită, pentru că l-am pierdut pe tatăl meu la o vârstă fragedă, aveam 6 ani. A murit pe front. Mama s-a chinuit pe vremurile acelea grele, cu bani puţini.

Dar m-a crescut în aşa fel încât n-am simţit toate neajunsurile şi criza de după război. Am crescut în aceeaşi casă, cu bunicul meu, italian, care în ’48, când s-a făcut repatrierea, a plecat în Italia.

A plecat împreună cu ceilalţi copii ai lui, fraţii mamei. Mama a rămas aici pentru că-şi pierduse cetăţenia italiană, prin căsătorie. A rămas singură aici, de asta spun că a fost o martiră…” – povestea actrița pentru aceași sursă.

De curând, Ileana Stana Ionescu și soțul său s-au mutat într-o casă nouă după îndelungi probleme pe care le-au avut cu achiziționarea unei locuințe, fiind furați și păcăliți de agenții imobiliari: “A durat foarte mult până când ne-am instalat.

O să vă mărturisesc un lucru. Am senzaţia că m-am născut a doua oară. Noi doi am avut o existenţă minunată, dar odată cu mutarea în această zonă lucrurile s-au schimbat radical. Sunt foarte încântată că vom putea face de la început o viaţă nouă. Aici sunt toate datele oferite de natură ca să ne simţim extraordinar.”

Lasă-ne un comentariu!