Povestea de amor dintre Iulia Vântur și actorul Salman Khan se remarcă prin pasiune, intensitate, dar și controversă. Dar care este, oare, adevărul?

Toţi membrii familiei lui Salman Khan sunt asaltaţi de jurnaliştii indieni care au toţi o singură întrebare:

„Când se însoară actorul cu românca Iulia Vântur?”. Starul a hotărât într-un final să rupă tăcerea pe această temă. „Când voi vrea să mă însor, o să mă însor.

Nu e nevoie să vă zic când mă căsătoresc. Când o să o fac, voi anunţa pe Twitter. Acesta este un lucru care îl păstrez pentru mine şi pentru fanii mei”, a spus actorul indian.

Fiind întrebată de relația sa cu Salman și de o eventuală nuntă, românca noastră a declarat:

„Salman este un bun prieten. Știu zvonurile apărute în presa, însă cele mai multe dintre ele nu sunt adevărate.

Dar nu pot să-i opresc pe oameni să nu mai spună povești despre mine. Am foarte mult respect pentru Salman Khan și nu știu ce mi-a rezervat viața.

În urmă cu trei ani, eram foarte responsabilă și îmi făceam o grămadă de planuri, însă nu toate lucrurile s-au petrecut așa cum mă așteptam eu.

Nu depinde totul de ceea ce vrem noi. Se va întâmpla ceea ce este menit să se întâmple. Salman m-a ghidat și m-a încurajat să cânt.

Nu am crezut niciodată că o să pot să cânt în hindi, dar el m-a sprijinit. Am început să cânt datorită lui.

Nu am nici un plan să devin parte din Bolllywood, dar, de asemenea, îmi plac surprizele”, a declarat Iulia Vântur, potrivit evz.ro.

În ceea ce privește ziarele din India, acestea titrează că deși actorul indian rămâne cel mai dorit burlac din lumea filmelor indiene,

femeia din viața lui este acum Iulia, care a declarat că nu crede că o relație se face în ziare, ci că dorește să se concentreze pe viața reală.

În plus, se pare că Salman Khan caută un apartament pentru Iulia, sau cel puțin acestea sunt zvonurile în presa mondenă din India.

Cert este că imaginile nu mint, iată câteva ipostaze în care au fost surprinși cei doi presupuși amorezi:

CITEȘTE ȘI:

S-a întors roata la Bollywood. După ce a fost umilită de Salman Khan, Iulia Vântur i-o plătește cu vârf și îndesat! Ce s-a întâmplat a apărut în toate ziarele din străinătate

Roata s-a întors în India, mai precis la Bollywood, acolo unde, până acum, Iulia Vântur era cea care părea să fie îndrăgostită până peste cap de actorul indian Salman Khan.

Deși până acum românca era eclipsată de succesul incredibil al iubitului său, acum lucrurile par să se fi schimbat,

iar soarele strălucește puternic și pe strada Iuliei Vântur, Românca avea România la degetul cel mic, dar a decis să plece în India pentru a-și îndeplini visul și pentru a găsit gloria.

Acum se pare că a făcut alegerea potrivită, deoarece a reușit. Dacă până acum Salman Khan era cel care era vedetă, acum lucrurile s-au schimbat în relație și frumoasa blondină a luat locul de vedetă.

Lucrurile îi merg cum nu se poate mai bine în India, iar după ce a devenit cunoscută în lumea muzicii, Iulia Vântur a primit multe oferte pentru a juca și în filme.

Vedeta a refuzat, însă, fiindcă vrea să-şi dedice energia muzicii. De altfel Iulia Vântur este conştientă de ce este în stare şi spunea de curând că ştie care îi sunt capacităţile şi ştie că poate să reuşească ceea ce îşi propupune.

„Ştiu care îmi sunt capacităţile şi ştiu că pot să reuşesc. Tot ce fac acum fac pentru că îmi place şi pentru că am primit un dar şi ar fi păcat să-l irosesc”, a spus Iulia Vântur, potrivit Antena Stars.

Iulia a devenit tot mai prezentă în showbizul indian, abia mai face faţă proiectelor pe care le are acolo: modă, reclame, muzică, televiziune.

Mai mult, Iulia Vântur (37 de ani) le-a cucerit şi pe rudele iubitului ei, actorul Salman Khan (52 de ani), aşa că viaţa în “exil” pare din ce în ce mai minunată.

De curând a acordat un interviu pentru click.ro, unde face pentru prima dată declarații fără ocolișuri despre viața sa în India.

Iată câteva dintre declarațiile sale: „Am fost invitată în emisiunea “TheVoice Kids” şi în “The Raising Star”.

A fost incitant, pentru că în emisiunile respective se vorbeste doar hindi. Am cântat, ne-am distrat, am interacţionat şi “jurizat” concurenţii. Mă bucur că piesa noastră, “Harjai”, este difuzată foarte des pe TV, radio, sunt recunoscătoare pentru asta.”

Iulia apare în reclame la bijuterii, și a primit tot felul de oferte: „Am primit oferte pentru contracte de imagine şi în India, însă sunt în discuţii, nu am luat o decizie pe termen lung. Am primit şi oferte pentru filme, însă acum vreau să mă focusez pe muzică.

Nu am avut ambiţii să-mi fac o carieră la Bollywood, am trecut de acea etapă în viaţă, în care am avut ceva de demonstrat mie şi celor din jur.

Ştiu care-mi sunt capacităţile şi ştiu că dacă îmi doresc cu adevărat ceva, reuşesc. Tot ce fac acum fac pentru că îmi place şi pentru că am realizat că am primit cu adevărat un dar, pe care ar fi păcat să-l irosesc (n.r. vocea).”

Întrebată care îi este secretul pentru faptul că este mai strălucitoare ca oricând, Iulia Vântur a răspuns: „Mulţumesc. Iubesc ceea ce fac.

Întotdeauna mi-a plăcut să cânt, însă acum învăţ muzica şi, pe măsură ce o descopăr, îmi place şi mai mult. Mă bucur din suflet de fiecare oră petrecută în studio, compunând sau doar cântând cu compozitorii, cântăreţii de aici.”

Lasă-ne un comentariu!