Presa din India stă numai cu ochii pe Iulia Vântur și pe Salman Khan. Cu cât cei doi nu vor să confirme faptul că formează un cuplu, cu atât interesul despre relația lor crește și mai mult.

Cu toate acestea, românca și starul de la Bollywood  tot lasă indicii care le dau de gol relația.

„Nu vorbesc niciodată despre Salman Khan pentru că, de obicei, nu-mi place să vorbesc despre viața mea personal.

Consider că această parte din viața mea trebuie să fie sacră. Munca noastră ne expune foarte mult publicului, dar ceea ce este intim și privat trebuie să rămână doar pentru tine și persoanele dragi.

Acesta este motivul pentru care nu-mi place să vorbesc despre acest aspect. Sunt lucruri atât de precioase, încât simt că trebuie să le protejez”, a declarat recent Iulia.

I-a ținut locul lui Salman Khan, în cadrul unui ritual hindu

Frumoasa româncă este foarte apropiată și de familia actorului, și de fiecare data este surprinsă în compania lor și chiar îi însoțește familia în vacanțe.

Mai mult, părinții lui Salman se pare că se comport cu  Iulia de parcă ar fi deja soția starului.

Mai exact, pentru că el nu se află în țară și este plecat la Bangkok, unde are filmări, mama lui Salman a rugat-o pe Iulia să-I țină locul fiului ei și să participe, alături de ei,  la Maha

Shivratri Pooja( Marea Noapte a lui Shiva), o sărbătoare anuală de o foarte mare importanță în Hinduism,  ce a avut loc la un templu de lângă ferma Panvel a familiei Khan.

Iulia a fost protagonista un ritual religios hindu, intitulat aarti,  care până acum era ținut de Salman. „Familia Khan merge împreună la Maha Shivratri Pooja, în fiecare an, și Salman este cel care face aarti.

Pentru că acum nu a fost în țară, Iulia i-a luat locul și s-a aflat în centrul scenei. Este clar că e considerată un membru al familiei.

Iulia a ținut ritualul împreună cu familia lui Salman și a donat mâncare și haine localnicilor”, a declarat o sursă pentru India Today.

Fanii lui Salman Khan o iubesc pe Iulia și speră totuși că cei doi își vor anunța, în curând, căsătoria.

Cum românca știe deja foarte multe lucruri despre sărbătorile din India, mulți au început să se întrebe dacă vedeta s-a convertit, în secret, la hinduism.

Emoționant! Cum arată fiica Elenei Gheorghe, la șapte luni de când a venit pe lume. Detaliul observat de fani în imaginea cu Bebelinda

Elena Gheorghe este mai fericită ca oricând de când a devenit mamă de fetiță și nu pierde nici o ocazie să le-o arate faniilor pe fiica ei superbă.

Micuța Amelie Nicole a împlinit șapte luni de când a venit pe lume, iar pentru a marca acest eveniment, artista a postat o nouă imagine cu fiica ei.

Micuța Amelie Nicole a împlinit pe 15 februarie șapte luni. Ca în fiecare lună,  Elena Gheorghe și-a sărbătorit fetița,

ea dezvăluind  în emisiunea „Vorbește lumea” că în fiecare lună îi cumpără tort special.

Mai mult, pentru a marca evenimentul, artista a publicat și o nouă imagine cu fetița, care se pare că seamănă din

ce în ce mai mult cu ea. „Azi am împlinit 7 luni”, a scris Elena, la imaginea cu fiica ei.

Micuța Amelie Nicole seamănă cu artista

„Vai cât este de frumoasă!”, „Se pare că seamănă cu mami”, „Adorabilă, „Cât de frumoasa e! Și ce ochișori minunați are!!

Să vă trăiască să vă bucurați de ea!”, au fost câteva dintre reacțiile faniilor.

Elena Gheorghe a născut o fetiță perfect sănătoasă, prin cezariană, la o clinică privată din București, pe 15 iulie.

Micuța a primit nota 10 la naștere.  Artista si-a tinut sarcina ascunsa timp de sase luni, iar apoi a facut anuntul

printr-o postare pe facebook în care își arăta burtica de gravidă. De atunci le-a spus faniilor toate detaliile legate de naștere.

Frumoasa cântăreaţă anuntase inițial ca va naşte de ziua sa, când a fost programată pentru operaţia de cezariană., dar Bebelinda s-a grăbit și a venit mai devreme.

Lasă-ne un comentariu!