O femeie care este cunoscută publicului doar sub numele de Kouk, a făcut titlurile multor site-uri după ce povestea ei incredibilă a devenit virală.

Se pare că atunci când era mică, cei din jur își băteau mereu joc de ea și făceau glume pe seama ei, alteori era pur și simplu discriminată din cauza felului în care arăta.

Prietenii încercau să îi prezinte bărbați, dar unul dintre ei a spus: „Dacă m-aș căsători cu ea mi-aș pierde pofta de mâncare!”.

Ei bine, după ce absolvit facultatea, batjocura devenise din ce în ce mai rea, lucru care a făcut-o pe această fată din Vietnam,

în vârstă de 22 de ani, să apeleze la chirurgie plastică pentru a îmbunătăți și apoi a schimba felul în care arăta.

Era pur și simplu disperată, atât de disperată încât a cheltuit 20.000 de dolari pe proceduri cosmetice.

Aproape imediat după ce corpul ei s-a vindecat, fata a început să se întâlnească cu un ttânăr bogat timp de 6 luni, după care iubitul ei a cerut-o în căsătorie.

Acum rățușca cea urâtă arată ca o prințesă și este și tratată drept una, dat fiind că și-a întâlnit Prințul.

Astăzi mulți o invidiază. Din păcate, însă, nu toată lumea este fericită cu transformarea sa.

De fapt, mulți internauți au spus că nu era nimic special la ea, mai ales fiindcă frumusețea ei nu e naturală, ci rezultatul operațiilor estetice.

Iată mai multe imagini:

Cum arată după operații:

Fetelor, Andreea Mantea a ajuns la 53 de kilograme și nu se oprește. A dezvăluit secretul care te scapă de grăsimea de pe burtă, fund și picioare rapid. În fiecare dimineață, pe stomacul gol, bea asta: Nu, nu-i apă cu lămâie. „Am ajuns să slăbesc văzând cu…”

Cum slăbește Andreea Mantea. Prezentatoarea de televiziune este disperată să scape de kilogramele în plus și să arate cât mai bine.

Andreea Mantea, care este mămica unui băiețel foarte frumos, pe nume David, este considerată una dintre cele mai focoase și apetisante brunete din showbiz-ul românesc.

Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit, într-un live pe care l-a făcut pe Facebook pentru revista Viva, care este secretul pentru a fi într-o formă fizică de zile mari.

Vedeta de televiziune a început să facă asiduu sport și ține o cură specială, cu zer, care o ajută să scape de kilogramele în plus.

„Da, merg la sală. Rup sala în două sau sala mă rupe pe mine, cum se zice. Am o antrenoare pe cre o iubesc din tot sufletul meu pentru că mă ajută foarte mult.

Eu sunt o persoană mai dificilă și e ciudat să vină să te streseze (n.r. un antrenor) sau să își scrie ce ai mâncat, de ce ai mâncat, nu e bine, să îți explice de ce așa și nu așa.

Grațiela, antrenoarea mea, îmi explică absolut orice, vorbim absolut orice. Îmi explică pe înțelesul oricui, și ăstora mai limitați.

Mi-am făcut abonament la sală de vreo 3-4 ori în viața asta, dar niciodată nu m-am dus să mă țin.

și acum mi-am făcut abonamentul în decembrie anul trecut și m-am dus abia în ianuarie”, a explicat prezentatoarea de televiziune.

„Eu tot trișez cu mâncarea și ea îmi zice să nu mai trișez. Nu mă așteptam să mi se schimbe atât de bine corpul, să mă tonifiez, să se ridice pielea aia lăsată. după o anumită vârstă și după o sarcină…

M-am apucat de sală pentru că era nevoie, era nevoie-nevoie. După o sarcină nu se vede imediat, dar în timp începe să se vadă.

Și este groaznic, pentru că oricât ai încerca să ascunzi tot nu ascunzi total și m-am apucat. A fost foarte greu la început, a fost groaznic.

Nu vrei, nu poți, și-e greu. E… Și atunci trebuie să te ambiționezi, să îți găsești puterea undeva.

Eu am mers cu o prietenă și ne-am ambiționat una pe cealaltă. dar mie nu îmi vine să cred că atunci când erau zăpezile alea mari eu moartă-coaptă mă duceam la sală.

dacă nu aveam cu cine să îl las pe David, îl luam, îl duceam la mama, îi făceam programul după programul meu…

Sunt disperată cu sala. Am fost răcită două săptămâni și nu am putut să mă duc. Am fost căzută la pat și s-a văzut că m-am lăsat.

nu poți să faci o lună de zile și să fii bine, după care să te oprești. Dispare efectul imediat. îmi doresc să merg la sală. Simt nevoia să merg la sală”, a mai spus vedeta.

În timpul interviului pentru revista Viva, Andreea mantea și-a ridicat bluza și și-a arătat burta în direct, pentru a le arăta fanilor cum arată.

„Am burtă. să vă explic. Am un stilist, stilistul meu de la Kanal D, și îmi aduce foarte multe rochii foarte drăguțe și ținute, doar că el,

de când i-am spus că m-am apucat de sală, mă vede și slabă deja. Și mi-a adus niște rochii mulate. vai de mine… Am ditamai burta.

Zici că sunt însărcinată în patru luni. Încerc să țin dietă, dar am momente când efectiv mănânc orice. pentru că scap în mâncarea asta nesănătoasă. pentru că sunt prea obosită, ori simt nevoia de ceva dulce.

Cu toatele avem perioade de genul ăsta. Nu am ce face. Și sâmbăta și duminica merg la sală dacă nu plec din București. Sunt pe baricade”, a afirmat bruneta.

 

Lasă-ne un comentariu!