Remediu pentru orice fumător – Ai nevoie doar de o nucă uscată și puțină apă – Acest remediu poate fi

folosit și de nefumători, dar este extraordinar de eficient și recomandat cu precădere pentru fumători.

Principalul atuu al acestui remediu neatural stă în coaja de la nucă. Cum se prepară acest remediu din coajă de nucă?

Va trebui să preparați un ceai din coji de nucă. Ne referim aici la coaja lemnoasă a nucii, nu cea verde.

Așadar, ai nevoie de coaja de la o nucă și 250-300 ml de apă. Se pune apa la fiert într-un ibric și se adaugă cojile de la nucă.

Se fierbe conținutul până scade la aprox. 180-200 ml. Dacă ai la îndemână un ibric cu gradație, folsește-l pe acesta întrucât este mult mai ușor să măsori.

Oprește focul în momentul în care conținutul a scăzut la 200 ml.

Se lasă ceaiul să se răcească – se consumă rece. Poți prepara acest remediu în fiecare seară pentru a-l consuma în fiecare zi, dimineața.

Se poate îndulci cu o linguriță de miere de albine (naturală) dacă gustul vă împiedică să îl consumați.

Se consumă această băutură în fiecare zi, pe stomacul gol, timp de o lună de zile.

Consumând acest ceai, veți ajuta plâmânii să elimine substanțele nocive acumulate în urma fumatului.

De asemenea, acest amestec este potrivit și pentru blocajele de la nivelul arterelor întrucât îmbunătățește fluxul de sânge și dilată arterele.

Este cunoscut faptul că în cazul fumătorilor arterele au de suferit. Poți consuma această băutură și după cele 30 de

zile întrucât încurajează reglarea tensiunii arteriale și contribuie la eliminarea anginei pectorale.

Dacă ţineți la sănătatea dvs. și nu reușiți să renunțați la țigări, acum aveți remediul perfect care diminuează efectele nocive ale fumatului.

Pentru că urmează sezonul răcelilor, trebuie menţionat și faptul că acest tip de ceai este recomandat şi persoanelor care vor să scape de tuse.

În acest caz, se consumă cald și în combinație cu zama de la o jumătate de lămâie. Veți observa imediat îmbunătățiri.

Cel mai complet aliment din lume crește și în România. Conține mai multă vitamina B12 decât carnea, mai multă vitamina A decât ouăle și mai mult calciu decât laptele

Alimentul ideal care conține aproape toate vitaminele și mineralele de care are nevoie corpul nostru pentru desfășurarea

proceselor metabolice și menținerii imunității, bunei funcționări a inimii și menținerii structurii osoase a fost adus și la noi în țară tocmai din Himalaya.

Arborele vieții, denumit științific Moringa Oleifera conține de 7 ori mai multă vitamina C decât portocalele, de patru ori mai multă vitamina A decât morcovii și 4 ori mai mult calciu decât laptele.

În plus, are de 3 ori mai mult potasiu decât bananele, de 3 ori mai multă vitamina E decât migdalele și de 3 ori mai mult fier decât spanacul.

”Alături de aceste vitamine și minerale se află toți aminoacizii esențiali – ceea ce reprezintă o sursă importantă pentru

corectarea deficiențelor nutriționale și asigurarea materiei prime pentru regenerarea permanentă și eficiență a organelor și a sistemului nervos.

Bogăția de acizi grași esențiali completează paleta nutrițională și asigură un mai bun control al nivelului colesterolului precum și al depozitelor de grăsime din corp și organe.

Parcă pentru a perfecționa calitățile acestei plante natura i-a oferit și o cantitate impresionantă de antioxidanți (vitamina A, C, E, B, bioflavonoizi, Carotenoizi etc) care ajută

organismul nu doar să producă energie și substanță ci și să îndepărteze deșeurile rezultate în urma proceselor metabolice sau să combată efectele radicalilor liberi asupra celulelor.

Un lucru uimitor îl constituie prezența particulelor puternic magnetice în semințele acestei plante : puse într-un bol cu apă, atrag peste 95% dintre deșeuri, bacterii, chimicale, uleiuri

anorganice, poluanți, sau metale grele”, a explicat dr. Cristina Bogdan, specialist în homeopatie, acupunctura si api-fitoterapie la Medicina Reglatorie Fiziologica pentru click.ro.

Uleiul obținut din această plantă este cel mai stabil din natură și este cel mai folosit pentru combaterea îmbătrânirii.

Moringa se cultivă pe suprafețe mari în India, Thailanda, Filipine, Taiwan, America Centrală, Caraibe, Africa sau Hawaii.

Specialiștii de la Stațiunea de Cercetare pentru Legumicultură din Buzău au reușit să aducă planta și în România.

Ei afirmă că poate fi cultivată ca plantă anuală în câmp sau plantă perenă în spații protejate, potrivit protv.ro.

Lasă-ne un comentariu!