Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Foarte usor poti rezolva chestiuni profesionale sau aplana conflictele de la serviciu. Chiar daca, starile tale de spirit sunt fluctuante, cu putin efort ai putea depasi orice disconfort fizic sau psihic.

Pe de alta parte, rezerva-ti momente linistite si planifica-ti activitatile pentru urmatoarele patru saptamani. Dupa-amiaza, invita-i pe cei dragi la o plimbare prin magazinele preferate.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este o zi in care ar fi bine sa te odihnesti, sa te ocupi mai mult de treburi usoare si sa eviti aglomeratiile. Persoana iubita sau copiii iti pot crea neplaceri, datorita unor capricii de moment.

Detaseaza-te de problemele lor si nu te lasa santajat emotional. Chiar ai nevoie de liniste, relaxare si compania oamenilor de incredere. Sunt posibile informatii pretioase despre cei dragi.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Debutul saptamanii iti aduce in atentie relatiile cu persoanele influente din sfera profesionala. Este posibil sa afli informatii necesare la locul de munca. Cineva care te-a sustinut pana nu demult isi poate retrage sustinerea.

Orienteaza-te spre alte persoane care te pot ajuta in demersurile tale profesionale. Dar fii discret si atent, pentru ca foarte usor iti poti deteriora imaginea publica.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Datorita rezolvarii unor demersuri profesionale, colegii si in special sefii iti vor recunoaste astazi meritele. Totusi exista si persoane care pot cauta nod in papura. De aceea fii pregatit sa raspunzi provocarile care vin in avalansa la locul de munca.

Dupa-amiaza rezerva-ti momente pentru a le petrece alaturi de membrii familiei. Acestia te pot sfatui de bine.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Esti preocupat astazi de subiecte filozofice. Fie ca vorbesti cu persoane erudite, fie cu prietenii aflati in tari straine, bagajul informational ti se imbogateste cu teme utile. Ar fi bine sa-ti planuiesti un program de instruire personala sau profesionala,

dar si activitati culturale pe care sa le practici regulat. Minunat este ca dispui si de un buget suficient pentru toate acestea.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Este o zi in care tema principala este legata de bugetul comun cu altii si relatii cu institutiile financiare. Inainte de a te avanta in planuri de investitii, achita-ti mai intai facturile sau datoriile de orice fel.

Chiar daca ceilalti vor dori sa profite de pe urma agoniselilor tale materiale, dispui de suficienta forta pentru a dirija lucrurile in folosul tau.

Lasă-ne un comentariu!