Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Principalul interes al zilei este reprezentat de castigurile obtinute din munca desfasurata la serviciu. Surprizele se pot tine lant, fie ca pierzi, fie ca obtii ceva bani. Oricum, nemultumirile tale sunt majore.

De fapt, ceea ce se petrece in acest segment este rezultatul unor actiuni trecute, pe care le-ai desfasurat fie incorect, fie incomplet. Totusi ar fi bine sa te multumesti cu ce ai si sa te gandesti sa obtii in mod corect foloase de pe urma muncii tale.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este o zi in care ar fi bine sa-ti spui afirmatii pozitive la tot pasul. Indiferent de situatiile ivite, tine-ti firea si alege cu grija vorbele pe care le spui altora. Pentru ca acasa, in plan personal exista conflicte serioase cu membrii familiei,

tendinta de a riposta la orice si oricine este foarte accentuata. Evenimentele si discutiile de astazi, sunt intr-un anume fel, rezultatul unor neglijente atat fata de tine insati, cat si fata de indatoririle casnice.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este bine sa fii cat mai discret, pentru ca organsimul este obosit si mentalul confuz. Selecteaza-ti prioritatile si accepta ajutorul persoanelor de incredere din preajma ta. Relatiile cu neamurile sau prietenii apropiati iti dau de furca, insa hiba este la tine.

Ii antrenezi pe ceilalti in actiuni dificile sau provoci discutii inutile. Evita critica excesiva si a da sfaturi sau indemnuri nefondate. Dupa-amiaza ti-ar prinde bine o plimbare printr-un parc si o lectura usoara.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este momentul sa te gandesti la proiectele sau actiunile comune cu prietenii. Rasturnarile de situatie pot aparea fie de la banii implicati, fie de la valorile morale diferite. In orice situatie observa atent desfasurarea lucrurilor si nu interveni prea mult.

Exista tensiuni majore in relatiile cu ceilalti, astfel ca este dificil sa te apropii atat de persoana iubita, cat si de prieteni. Ia ce-ti este de folos din orice relatie si apropie-te de oameni noi.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Vei actiona mult in segmentul socio-profesional. Se contureaza intalniri si discutii cu oameni de rang oficial inalt. Posibil sa fii nevoit sa explici diverse chestiuni profesionale sau sa propui solutii noi pentru a dezvolta activitatea de la locul de munca.

Bine ar fi sa vorbesti strictul necesar, deoarece sunt sanse putine sa obtii vreo marire, vreo apreciere sau macar ceva plata materiala. Spre seara iti vei gasi linistea acasa, printre membrii familiei.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Iti vei da seama ca unele conceptii sau filozofii de viata sustinute si abordate de tine pana acum sunt perimate si necesita imbunatatiri. La prima vedere poti crede ca altii sunt de vina pentru neplacerile din viata ta, insa asta este varianta simpla si profitabila pe termen scurt.

Pe termen lunga insa ar fi bine sa-ti revizuiesti mentalul si sa imbratisezi si alte teorii sau moduri de viata. De aceea, astazi poate interveni si planificarea unei calatorii sau a unui program de instruire.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

O zi in care surprizele pot aparea dinspre segmentul financiar. Poate fi vorba de un castig substantial de la si prin altii. Astfel te-ai putea gandi sa investesti, sa imprumuti pe cineva apropiat sau pur si simplu sa cheltuiesti, la intamplare, pe o vacanta ad-hoc.

Sunt posibile neintelegeri cu persoanele din anturajul profesional tocmai de la faptul ca tu castigi mai mult, iar ei inteleg prea putin de ce. Evita discutiile contradictorii si ocupa-te numai de treburile tale!

 

 

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Relatiile parteneriale iti pot oferi surprize greu de anticipat. Mai ales cele din segmentul profesional se pot destrama sau vor continua de acum incolo in alti termeni si in alte conditii.

Fii prudent, deoarece tendinta de a face lucrurile numai cum vrei tu sau de a nu-i asculta pe ceilalti este daunatoare pe termen lung. Evita discutiile aprinse cu sefii sau colegii de lucru! Priveste de pe margine evenimentele zilei si spre seara formuleaza concluzii.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Esti pus pe fapte mari astazi si vrei sa rezolvi toate treburile restante fie de la serviciu, fie de acasa. Ocupa-te numai de prioritati si pentru acestea roaga pe cineva de incredere sa te ajute.

Sanatatea este vulnerabila, in special pe segmentele capului. Pe cat posibil evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca erorile pot fi frecvente. Odihna, o dieta potrivita, o plimbare pe malul unei ape te ajuta mult si bine.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Planul amoros este tensionat, aspect care poate duce la stari de spirit fluctuante. Poate ca tu vrei prea mult de la cei dragi sau vrei ceva ce acestia nu-ti pot oferi sau iti ofera, dar intr-o alta forma decat cea dorita de tine.

Se pare ca de la banii si bunurile comune apar regulat discutii aprinse sau neconcordante in actiunile fiecaruia dintre voi. Ar fi bine sa accepti si alte fatete ale relatiilor cu cei dragi si sa le oferi mai multa libertate de miscare.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Pentru ca acasa ai multe si marunte de facut, cumva indatoririle socio-profesionale raman de izbeliste. Atat partenerul de viata, cat si colaboratorii iti pot reprosa faptul ca lasi pe umerii lor saricinile tale, fara ca macar sa le povestesti pe indelete ce se peterece cu tine.

Organizeaza-ti treburile astfel incat sa depui eforturile necesare, atat in segmentul domestic, cat si in cel partenerial. Dupa-amiaza, cina servita cu cei dragi va bucura pe toata lumea.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Multe discutii si treburi profesionale se contureaza astazi. Se recomanda prudenta, pentru ca spiritele sunt incinse si foarte usor se poate ajunge la conflicte pe termen lung. Alege-ti cu grija vorbele si gesturile fata de ceilalti.

Unii ar putea interpreta gresit intentiile tale benefice. Poate ca ar fi bine sa inchei unele colaborari sau sa finalizezi sarcinile de lucru comune cu colegii de munca. Spre seara, o sueta cu cineva draga te va ajuta sa intelegi mai bine cele petrecute astazi.

Sfatul zilei de 23 februarie 2018

Berbecii au parte de o zi plina de peripetii. Trebuie sa fie atenti la tot ceea ce fac.

Citeste sfatul zilei de 23 februarie 2018 pentru zodia ta

Lasă-ne un comentariu!