Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Creativitatea, inspiratia si capacitatea de a-ti depasi limitele mentale sunt la cote maxime. E posibil ca astazi sa reiei o idee mai veche, un proiect care te-a inspirat mai demult sau o relatie care se terminase in „coada de peste”,

in intentia de a da o dimensiune noua modului de a trai si a te bucura. Atentie insa la tendinta de a promite mai mult decat poti si vrei sa faci.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Familia si atmosfera caminului te ajuta sa-ti recapeti echilibrul emotional, intr-o perioada destul de provocatoare. Astfel, recomandarea mea este sa-ti creezi un spatiu numai al tau,

in care sa primesti doar oameni care-ti sunt apropiati si dragi, fara a face vreun compromis in acest sens. Ai nevoie de intimitate si timp pentru tine.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Comunicarea efervescenta, ideile ingenioase, viteza de reactie, inteligenta de care dai dovada, vestile bune, toate acestea formeaza un cadru perfect in care sa te desfasori asa cum iti place.

Astazi ai ocazia sa pui la punct detaliile unui proiect, chiar daca asta inseamna sa-l reconfigurezi complet. De asemenea, poti primi o propunere care presupune implicarea in noi activitati, alaturi de cineva din anturaj.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Iata o zi in care ai face bine sa te concentrezi asupra resurselor de orice fel. Important este sa te pui in lumina, sa-ti prezinti si promovezi experienta, talentul si calitatile, cu incredere si putere.

Astfel, cineva care te-a avut in vedere si mai demult isi poate revizui atitudinea si te poate ajuta sa obtii succesul si profitul pe care le doresti.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Chiar daca te afli intr-o perioada agomerata, Luna in zodia ta iti readuce entuziasmul si sentimentul ca nimic nu-ti poate sta in cale.

E o zi buna pentru planificarea unei calatorii la care te-ai tot gandit in ultimul timp, pentru clarificarea coordonatelor unei colaborari sau consolidarea unor relatii cu strainatatea.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ca intotdeauna, lucrurile se rezolva cand te astepti mai putin. Cu alte cuvinte, ziua de astazi este potrivita pentru a practica detasarea. Lasa problemele in voia lui Dumnezeu si, fara sa-ti dai seama, va veni solutia sau va aparea omul potrivit.

Nu e nevoie decat de putina incredere. Se pare ca cineva din umbra te sprijina, facand ca o problema financiara sa se rezolve.

Lasă-ne un comentariu!