Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Sfarsitul acestei saptamani foloseste-l pentru odihna, relaxare, discutii amicale cu cei dragi si de incredere. Sanatatea este vulnerabila si este posibil sa se evidentieze afectiuni ale capului si la extremitățile picioarelor.

Dezbaterile contradictorii iti dauneaza, de aceea evita-le pe cat posibil. Sunt momente prielnice pentru a-ti revizui filozofia de viata si pentru a-ti rescrie unele planuri profesionale.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

A te intalni sau a discuta cu prietenii la finalul acestei saptamani este o idee buna, numai cu conditia sa-ti pastrezi calmul. Unii te vor solicita prea mult pentru problemele lor, iar altii te vor iscodi din dorinta bine masacata de a-ti afla planurile si intentiile de viitor.

Fii echidistant fata de toata lumea si vorbeste strictul necesar. Rezerva-ti momente linistite doar pentru propriul tau suflet.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Se pare ca vei fi inconjurat de multa lume la sfarsitul acestei saptamani. Pe de o parte, membrii familiei, rudele te vor solicita destul mult pentru a le ajuta in rezolvarea problemelor personale.

Insa pe de alta parte, dinspre segmentul profesional pot aparea provocari importante, de genul reuniuni cu parteneri profesionali la care vei fi invitat, cu surle si trambite, sa participi. Pastreaza un echilibru in toate.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Esti foarte dependent de ceilalti la finalul acestei saptamani. Datorita mentalitatilor diferite pot aparea discutii aprinse pe teme profesionale, dar si in plan familial exista dezbateri serioase pe teme de sanatate.

Fii prudent si nu te lasa complet pe mana altora, dar nici nu folosi extrema cealalta de a nu asculta chiar pe nimeni. Foloseste aceste zile libere pentru a te odihni si pentru a-ti rafina sufletul.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

In acest weekend ar fi bine sa te gandesti serios la bugetul comun cu partenerul de viata, cu neamurile sau cu partenerii profesionali. Pentru ca veniturile tale sunt ravnite de ceilalti

si astfel se bazeaza mai mult pe tine pentru a plati si cheltuielile lor, evita sa le prezinti continutul real al vistieriei tale personale. Posibil sa fi crescut numarul cheltuielilor comune, astfel ca este dificil sa rezolvi numai tu totul.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Partenerul de viata sau colaboratorii iti vor propune la sfarsitul acestei saptamani diverse activitati mai mult sau mai putin placute. Sustine-ti punctele de vedere si implica-te numai in chestiuni care au un folos real pentru tine.

Cel mai bine se pare ca iti este acasa, in mediul familial cunoscut. Totusi este bine sa accepti invitatiile de a iesi in lume sau invita tu, la tine acasa, prieteni dragi.

Lasă-ne un comentariu!