Berbec

Între 24 și 25 februarie, dimineața, nativii pot fi provocați în contextul unor dialoguri aprinse, la schimburi de cuvinte și controverse.

Este indicat să nu se alimenteze cu nervi și subiectivism divergențele de opinii. Berbecii ar putea fi obligați să fac dovada competenței sau a abilității profesionale în cadrul unor interviuri și consultări.

Între 25 februarie, după ora 05:06′, și dimineața zilei de 27 februarie, preocupările casnice și/sau domestice îi vor solicita și le vor schimba în chip dezavantajos programul de lucru.

Posibile clipe de revoltă interioară provocate de neregulile și ostilitățile cu care se confruntă în plan social, profesional cu sau fără implicare imaginii publice.

Disconfort resimțit ori de câte ori nativii vor fi obligați să acționeze împotriva voinței lor. Între 27 februarie, după ora 06:42′, și dimineața zilei de 1 martie, dorința de relaxare, de

abandon al stresului cotidian prin activități de reechilibrare emoțională sau de satisfacții obținute prin desfășurarea

acelor preocupări care le dau satisfacții compensatorii (vizite, petreceri, veselie, distracție, relaxare, sport, participare la activități recreative sau artistice).

Între 1 martie, după ora 07:58′, și 2 martie, rutina îi va exaspera pe Berbeci. Mare încărcătură emoțională

care le poate crea o stare de disconfort care să-i împiedice să-și desfășoare munca și activitatea profesională.

Stări de spirit (amintiri, regrete, obsesii, îngrijorări, amărăciuni care vin din trecut) a căror intensitate va fi

resimțită cu mai multă acuitate în preajma zilei de 2 martie, când va avea loc faza de Lună Plină în Fecioară;

contradicții interioare generate de diferența între opiniile și convingerile personale și felul în care trebuie să se supună comandamentelor momentului la locul de muncă,

ceea ce presupune că ei vor trebui să-și calce pe inimă într-o chestiune de atașament, de convingere intelectuală, de opțiune politică sau de interes material.

 

Taur

Între 24 și 25 februarie, dimineața, discuții pe teme bănești, efort de a debloca o situație financiară care întârzie să se finalizeze.

Taurii ar putea avea de dus o „muncă de lămurire” cu persoane sau cu reprezentanții unor instituții care se opun cererilor formulate de nativ.

Tracasări și oboseală provocată de agitația din jurul unei chestiuni materiale. Între 25 februarie, după ora 05:06′, și dimineața zilei de 27 februarie, moment al răbdării, al

asumării unor activități care necesită atenție și recurs la memorie ori la procesele de învățare.

Deplasări de scurtă durată făcute fără nici un chef sau împotriva dorinței nativilor (survin într-un moment nepotrivit).

Posibilitate de a intui ceea ce dorește sau intenționează un prieten ori un partener (de viață, de afaceri).

Între 27 februarie, după ora 06:42′, și dimineața zilei de 1 martie, efort de a ține sub control activitățile curente

care implică familia din care provin ori de a contracara inițiativele unor rude care încurcă și complică lucrurile prin inițiativele neinspirate sau egoiste.

Posibilă reevaluare a statutului lor public, a stabilității socio-profesionale pe fondul zvonurilor, insinuărilor sau presimțirilor inconfortabile cu privire la unii parteneri.

Între 1 martie, după ora 07:58′, și 2 martie, nativii vor trebui să depună un efort de luciditate și obiectivitate pentru a înțelege ce se petrece în preajma lor.

Dinspre prieteni vor veni tot felul de provocări, unele aparent plăcute sau utile, altele înșelătoare; în preajma zilei de 2 martie, când va avea loc faza de Lună Plină în Fecioară,

temându-se că, duși de valul emoțiilor și sentimentelor, ar putea lua decizii neinspirate, Taurii vor încerca să nu-și „piardă capul” ori să nu se piardă cu firea în conjuncturi încărcate de sentimente și emoție.

În general, întreaga săptămână este indicată o reticență cu privire la sfaturi pe care le primesc, mai ales în chestiuni juridice, procesuale.

 

Gemeni

Între 24 și 25 februarie, dimineața, moment relativ bun: nativii vor fi veseli, destinși, dispuși să colaboreze, spontani, vorbăreți și simpatici.

Totuși, se conturează o serie de situații speciale care vin mai ales dinspre casa a X-a, a rolului social, și care par să le acapareze întreaga atenție.

Gemenii vor fi preocupați să facă un salt de imagine publică, vor dori să obțină notorietate, succes și, de multe ori, vor reuși.

Efortul unora va fi răsplătit, de la caz la caz, în funcție și de activitatea profesională desfășurată, cu aplauze, cronici bune, simpatie, încredere.

Atenție, însă: va fi vorba de o situație de moment care, cu trecerea timpului, se va estompa, Gemenii aflându-se, după câteva luni, în situația de a-și reconsolida statutul sau de a-și reconfirma valoarea.

Între 25 februarie, după ora 05:06′, și dimineața zilei de 27 februarie, chestiuni obișnuite de administrare a banilor.

Nu este exclusă o stare de nemulțumire, o alarmă cu privire la felul în care va evolua statutul lor salarial; alteori, transformările

prin care trece instituția în care își desfășoară activitatea le pot insufla o stare de nesiguranță cu privire la viitorul locului lor de muncă.

Între 27 februarie, după ora 06:42′, și dimineața zilei de 1 martie, dorința de a fi convingători, vanitatea de a avea „ultimul cuvânt” într-o discuție pe chestiuni de principiu.

Între 1 martie, după ora 07:58′, și 2 martie, disensiuni în sânul familiei din care provin, preocupări legate de patrimoniul personal sau de statutul juridic al unor bunuri.

La începutul zilei de 2 martie, faza de Lună Plină în Fecioară le poate crea o senzație de disconfort, în care se vor amesteca, în mod confuz, îngrijorări, oboseală, ostilități

parteneriale și dificultăți profesionale ce trebuie depășite cu orice preț, amplificate și de cuadraturile dintre Marte și Mercur (Guvernatorul Gemenilor), Venus, Kiron, ce vor fi active întreaga săptămână viitoare.

Lasă-ne un comentariu!