Horoscop saptamanal. Iata care sunt previziunile situatiilor pentru care astrele te predispun pentru saptamana 19-25 februarie 2018.

Este activata energia unui nou inceput prin miscarea Soarelui in Pesti, unele semne zodiacale au atentia sporita pe bani in timp ce altii

trebuie sa fie vigilenti pe zona familiei si a locuintei. Sunt oportunitati de exploatat la fiecare zodie. Iata-le.

 

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Saptamana ce urmeaza are o calitate imprevizibila dar delicioasa. Cu o activare a sectorului vietii sociale, acum poate fi un timp excelent sa te intalnesti cu mai multi oameni, sa iesi in cercuri noi si in special sa te bucuri de viata.

Acum este si oportunitatea unui nou inceput, deci este posibil sa participi la un nou grup, sa te conectezi cu oameni care te introduc la experiente noi. Spre weekend, focusul se muta spre zona spirituala; esti incurajat sa petreci mai mult timp doar tu cu tine.

 

Horoscop saptamanal. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Saptamana ce urmeaza poti fi ocupat cu implinirea de vise sau de ambitii personale. O intuitie pe care o ai poate actiona ca un catalizator ce te incurajeaza sa experimentezi noi idei ce pot duce la succes.

In zona carierei poti avea un nou inceput. Te poti surprinde implicat in activitati provocatoare dar si pline de satisfactie si recompensa. Spre weekend, viata ta sociala straluceste.

 

Horoscop saptamanal. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Exista un focus intensiv pe sectorul emotiilor tale in aceasta saptamana, ceea ce iti poate da oportunitatea de a curata aspecte ce te-au tinut in spate pana acum. O activare a sectorului de calatorii si aventura te incurajeaza sa continui procesul de a invata si a explora pe un taram nou.

Spre mijlocul saptamanii poti primi o oferta sa mergi la un curs sau sa investesti in studiile unui coach de dezvoltare personala ce te poate ajuta sa traiesti la potentialul maxim.

 

Horoscop saptamanal. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Sectorul relatiilor continua sa fie activ saptamana viitoare, deci relatiile continua sa fie un aspect cheie al vietii tale. Cu adevarat, cu Saturn in zona relatiilor, sunt sanse mari sa iti intaresti legaturile, granitele in relatie cu altii, sa inveti sa spui nu la cereri si rugaminti in care nu simti sa te implici.

Spre mijlocul saptamanii, exista o activare a sectorului de transformare personala ceea ce poate insemna renuntarea de catre tine a unui aspect ce este o precoupare a ta de mult timp. Sentimentul de eliberare poate fi enorm.

 

Horoscop saptamanal. LEU (24 iulie – 23 august)

Incearca sa nu promiti mai mult decat poti onora la inceputul saptamanii, pentru ca se poate dovedi a fi jenant mai tarziu si greu de gestionat. Mai bine sa subevaluezi ce poti fi capabil ca sa lasi spatiu pentru mai mult.

Zilele urmatoare iti pot aduce intamplari neasteptate dar incantatoare. Cum ti se activeaza sectorul relationarilor, noi directii de dezvoltare iti pot impacta viata amoroasa si alte conexiuni. Daca te indragostesti, nu te grabi spre nimic, doar traieste sentimentul. Ia-ti timp pe rand pentru tot.

 

Horoscop saptamanal. FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

In aceasta perioada, sectorul iubirii si al creativitatii poate fi intens in mod special si sa ramana asa destul de mult timp de acum incolo. Vei vedea ca pui multa energie in activitati in aceasta zona.

Alte aspecte ale astrelor saptamanii te incurajeaza sa renunti la orice iti face viata dificila. Daca dai drumul la ce nu iti mai serveste pentru binele tau iti va elibera o energie binevenita pentru a avansa cu acele planuri care au cel mai mare sens si savoare pentru tine.

 

Lasă-ne un comentariu!