HOROSCOP pentru luna MARTIE 2018. Cele mai importante previziuni ale lunii martie. Află cum stai cu dragostea, banii și cariera în martie, începutul primăverii.

HOROSCOP MARTIE 2018 BERBEC. Dragoste.

Prima săptămană din martie 2018 este palidă în materie de relații, poate chiar incomodă. Prin urmare, nu este cazul să faci planuri mari pentru Ziua Mărtisorului.Totuși, îți poți făuri speranțe pentru 8 Martie și toate celelalte zile pană la sfârșitul lunii, fiindcă la 7 martie intră

în zodia ta Venus, planetă senzualitătii, a iubirii și a armoniei și, în cazul Berbecilor, stăpana casei relațiilor.

Trecerea lui Venus prin Berbec promite sansă în dragoste, înțelegere în cuplu și ocazii fericite care favorizează curtarea, flirtul, amorezarea, impăcările, distracțiile și bunăstarea comună.

Ultima decadă poate aduce împliniri suplimentare, fiindcă la 20 martie ajunge în Berbec și Soarele, stăpanul casei pasiunii și a sexualitătii.

HOROSCOP MARTIE 2018 BERBEC.Carieră și bani.

În casa carierei Berbecului sunt încartiruiți pe termen lung Pluton, cel dornic de putere și control,

și seriosul și impovărătorul Saturn. Două planete perfecționiste și încordate, care pun problemă în termeni de concentrare, severitate și tenacitate.

În plus, la 17 martie 2018, langă Pluton și Saturn vine și energicul dar nărăvasul Marte, care își începe ciclul retrogradării, având în plan că pană în noiembrie să facă du-te vino între Capricorn și Vărsător.

Așadar, intri într-o perioadă importantă din punct de vedere profesional, marcată de decizii, inițiative și înnoiri, dar și de lupte și incidente.

În martie 2018 ai de partea ta șansa venusiană și, spre finalul lunii, măretia solară, așa că poți avea succes și împliniri materiale.

 

HOROSCOP MARTIE 2018 TAUR. Dragoste.

În martie 2018, Taurii se pot bază pe Marele Benefic, Jupiter, care tranzitează pană în noiembrie casă cuplului Taurului.

Totuși, nu este cazul să visezi doar la lapte și miere. La 17 martie Marte, stăpanul casei cuplului Taurului, își începe ciclul retrogradării, care-l va purta du-te vino între Capricorn și Vărsător.

Acest ciclu va dură, că și tranzitul lui Jupiter, pană în noiembrie și va marca o perioadă de analize, testări, reconsiderări, situații complexe și modificări neașteptate ale cursului lucrurilor.

Primele efecte ale ciclului retrogradării lui Marte apăr în a două jumătate a lunii martie. Pot fi efecte subtile, greu de sesizat, așa că ai face bine să cercetezi cu luare-aminte toate noile situații ivite.

Pană atunci, insă, bucură-te de prima parte a lunii, care îți poate aduce împliniri frumoase în plan relațional!

HOROSCOP MARTIE 2018 TAUR. Carieră și bani.

Saturn, stăpanul tradițional al casei carierei Taurului, este bine poziționat pe termen lung și manifestă un interes aparte pentru

studii, cultură, cercetare sau spiritualitate, precum și pentru călătorii de afaceri sau de perfecționare profesională, colaborări la distantă sau internet.

În martie 2018, tranzitul Soarelui aduce Taurilor sansă, protecție, susținere, popularitate și succes în activitătile care presupun un public, o audientă, o rețea, o colectivitate.

Colaborările pot fi profitabile, insă trebuie tratate cu diplomație și cu simțul măsurii.

Atmosferă de lucru nu este prea comodă în ultimele două decade din martie, dar depinde de ține să o faci cât mai suportabilă. Caută să nu te pripești în deciziile financiare!

 

HOROSCOP MARTIE 2018 GEMENI. Dragoste.

În prima parte a lunii martie 2018, Marte își continuă tranzitul prin casă cuplului Gemenilor,

întreținând pornirile pasionale și determinându-te să te implici foarte activ în chestiunile relaționale.

Ai initiativă, acționezi, decizi, te străduiesti să faci ceva pentru cuplu, pentru partener(ă). Uneori te pripești, dai năvală sau ai chef de arțag.

Sau poate că perechea ta are înclinații prea înfocate ori războinice. Oricum, Marte pune sărea și piperul, fiindcă în rest, prognoză este excelentă:

Mercur, stăpanul Gemenilor, se află pe tot parcursul lunii martie 2018 în case bune și norocoase, în compania lui Venus,

semnificatoarea dragostei și stăpana casei erotismului Gemenilor. Toată luna martie este favorabilă iubirii, plăcerilor, distracțiilor în doi și realizărilor comune.

HOROSCOP MARTIE 2018 Gemeni. Carieră și bani.

Martie 2018 este o lună plină de oportunităti pentru Gemeni în ceea ce privește carieră, statutul socio-profesional și succesul.

Mercur, stăpanul Gemenilor, îți tranzitează la începutul lunii casă carierei și a prestigiului, după care, în data de 6,

se mută în norocoasă casă a unsprezecea. Mercur este însoțit în tot acest timp de Venus, Mică Benefică, care aduce sansă, colaborări profitabile, bani și susținere.

În plus, fiindcă este implicată casă a unsprezecea, șansa se dublează și poți să mizezi pe priză la public, pe o perfectă integrare în grupuri cu care impărtăsesti aceleași năzuinte sau

interese și pe multă bunăvointă din partea șefilor, protectorilor, adepților, prietenilor și tuturor acelora ce te pot sprijini în atingerea țelurilor.

Trigonul format între Soare, situat în casă carierei Gemenilor, și Jupiter (Marele Benefic!), situat în casă muncii, promite o realizare deosebită, cel mai probabil în decadă a două.

Lasă-ne un comentariu!