Gigi Becali s-a făcut foc și pară pe Liviu Dragnea, după ce acesta a venit la Congresul PSD, cu iubita sa, Irina Tănase.

Patronul FCSB este mai conservator din fire și s-a arătat foarte deranjat de faptul că președintele social democrașilor s-a afișat cu o femeie cu 30 de ani mai tânără.

Declarațiile acestuia sunt totuși exagerate și s-ar putea trezi cu o nouă amendă de la CNCD, așa cum s-a întâmplat și în trecut.

“O femeie, la modul general, nu vorbesc de cineva anume, care ia un bărbat cu 30 de ani mai mare, aia este c…ă. Asta este părerea mea.

Orice femeie care face asta, părerea mea este că e c…ă. Ce să vadă la el? Dacă are 25 și ia unul de 30, ăla e băiat frumos. Se îndrăgostește de el.

Nu înseamnă că ai sentimentul de materie dacă faci asta? Oameni de nimic. Vin să conducă România dar apar cu gagicile cu 30 de ani mai tinere.

Păi ce suntem? Neamul râsului, țara râsului? Chiar așa de proști credeți că sunt românii?” a declarat patronul FCSB, potrivit digisport.ro.

Din păcate nu este prima dată când Gigi Becali are un astfel de derapaj. În trecut, Becali a primit din partea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării mai multe amenzi pentru astfel de declaţaii în care femeile sunt jignite grav.

În 2007, a primit o penalizare de 500 de lei după ce un grup de 26 de femei au reclamat la CNCD o serie de afirmaţii, “jignind şi denigrând astfel statutul pe care poate şi trebuie să îl

aibă o femeie în societatea din România”. Printre altele a spus că “femeia nu mai are nici o valoare după ce a adus pe lume un copil”.

În 2011, CNCD a solicitat ANAF blocarea conturilor lui Becali deoarece nu a stelistul refuza să plătească penalitatea de 2.000 de lei.

“O sa platesc amenda, au înnebunit ăştia cu CNCD-ul. O să plătesc amenda, dar părerea mea rămâne tot aia.

Mai mult, asta e o vorba din popor, nu pot schimba ei un proverb cu o amenda. Şi, până la urmă, pe mine mai mult de 25 la suta dintre femei ma felicită pentru ce am zis. Dintre femeile măritate mă refer.

Pentru că dintre femeile măritate doar una din zece înşală”, declara la vremea respectivă Becali.

În 2013, deputata PRM Ana Cîrcu l-a reclamat după ce Becali afirmase despre membra PRM ca este “centurista, matroana de hotel şi femeie de doi lei”, iar CNCD l-a amendat cu 600 de lei.

Dar amenzile nu-l sperie pe Becali, care continuă să facă declarații controversate. Mai mult decât atât, acesta precizează de fiecare dată că el așa gândește și dacă așa gândește, atunci trebuie să spună cu voce tare.

Surpriză uriașă! Cu ce se ocupă acum Irina Tănase, actuala iubită a lui Liviu Dragnea

România, 2018. Prețurile s-au triplat în ultimul an, guvernul s-a schimbat de 3 ori și a înregistrat performanțe care tind spre un zero barat, salariile au scăzut sau au rămas pe loc, pensiile oamenilor de rând sunt la fel de jenante ca și până acum, elevii pică bacul pe capete și au un singur vis: să plece din țară cât mai repede posibil.

În acest context sumbru, partidul care a înregistrat cel mai mare scor obținut vreodată la alegerile din România democrată, a organizat un mare congres pe 10 martie, unde au participat cei mai importanți lideri politici.

Adică cei în mâinile cărora se află viitorul acestei țări. În urma dezbaterilor intense, care au transmis către public un mare nimic, singura (non)știre cu care a rămas opinia publică este că Irina Tănase, iubita de 25 de ani a președintelui PSD, Liviu Dragnea, a fost la Congres, așezată în primul rând, între Gabriela Firea și Carmen Dan. Trei blonde și toate trei…

De 3 zile numai despre asta se vorbește. Pe posturile de ȘTIRI, la toate emisiunile care se doresc a fi serioase! Nu în ziarele de tip tabloid, unde este firesc să se insiste pe un subiect de acest tip.

Nu vorbim despre faptul că profesorii sau medicii sunt nemulțumiți că li s-au servit din nou minciuni populiste și că salariile au crescut iarăsi în stil PR, pe hârtie și la televizor. Nu

vorbim despre milioanele de probleme din această țară sau măcar despre olimpicii care s-au întors cu medalii la gât sau despre cercetătorii români care lucrează la lucruri care pot schimba lumea în bine. Nu! Vorbim fără să mai avem simțul ridicolului despre Irina Tănase.

Simultan, doamnele din PSD nu ratează nicio ocazie să o ridice în slăvi pe tânăra domnișoară, iubită a șefului lor. Asta ne amintește de epoca în care liderii comuniști se închinau la specialista în chimie, Elena Ceaușescu.

Peisajul acesta trist cu presă și politicieni, capabili să genereze doar non-știri, în urma congresului celui mai mare partid din România, arată o întoarcere în timp și o decandență masivă pe toate palierele.

Arată că non-valoarea a acoperit total valoarea care este pierdută undeva într-un alt film.

Cu ce se ocupă, cea pe care Liviu Dragnea dorește să o transforme în Prima Doamnă? După modelul din Occident, desigur… cu proiecte umanitare.

Ne spune chiar primarul general al Capitalei, Gabriela Firea: “Irina este o tânără care cred că este de viitor în sensul în care mi se pare extrem de preocupată ca lucrurile să meargă în direcția bună.

Noi o cunoaștem și de la alte întâlniri private. A ajutat foarte mult în organizarea unor evenimente umanitare“, a adăugat Gabriela Firea.

Poate că ar trebui ca înainte de organizarea evenimentelor, politicienii și doamnele lor ar trebui să înceapă să lucreze la umanitatea din interiorul lor și să se gândească măcar puțin că nu este vorba doar despre ei, ci și de noi restul, datorită cărora ei există în acele poziții.

 

Lasă-ne un comentariu!