El este Ryan, dacă Ryan ar fi un băiețel obișnuit, s-ar juca cu tot felul de jucării și tablete, telefoane, însă acest Ryan are un canal pe Youtube întreținut de familia sa. Ce face Ryan?

Se joacă, este filmat și, din cauza aceasta face o grămadă de bani. Tânărul star de pe Youtube este acum multimilionar,

11 milioane de dolari este, probabil, cea mai mare sumă de bani pe care a realizat-o un copil de vârsta lui, pe an. Ryan a intrat deja în istorie!

În ceea ce privește celebritatea, Ryan se plasează pe locul 8, în topul celebrităților pe Youtube care fac cei mai mulți bani.

Canalul său, „Ryan ToysReview” a început în martie 2015, de atunci, milioane de părinți și copii au devenit fanii lui.

Ceea ce este și mai interesant este că cel care a venit cu ideea a fost chiar Ryan, care era și el un împătimit al clipurilor despre jucării,

și și-a rugat părinții să îi facă și lui un canal pe celebrul site de videoclipuri, Youtube.

În prezent canalului băiatului are peste 10 milioane de persoane care-l urmăresc, mulți dintre ei fiind copii mai mari, sau mai mici decât Ryan, dar și părinți.

Ce face Ryan în filmulețe? Se joacă liber și cu voie bună cu jucării noi, încearcă mâncare nouă, merge la cumpărat de jucării, vizitează locuri pe care le iubesc copiii.

Nimic prea ieșit din comun, Ryan este filmat în timp ce se bucură de copilăria lui, și primește bani pentru asta!

Josh Cohen, de meserie analist, declară: „Este cu siguranță cel mai tânăr star pe Youtube pe care l-am văzut vreodată.

Când canalul a fost lansat, Ryan avea doar 3 ani. Este cel mai mare fenomen de acest gen, și generează bilioane de vizualizări pe săptămână!

Nimeni nu vorbește despre asta, dar când acorzi puțină atenție fenomenului, înțelegi că e pur și simplu de necrezut!”

În ultimele 18 săptămâni, canalul lui Ryan a devenit cel mai popular din Statele Unite ale Americii, și al doilea cel mai popular din lume.

Un lucru fascinant și un fenomen care vorbește despre capitalismul din ziua de astăzi, dar și despre metodele creative prin care se pot face bani.

Publicația The Verge estimează că prin canalul său, Ryan câștigă doar din publicitate cel puțin 1 milion de dolari pe lună, și nu este singurul copil cu canal de Youtube, mai nou și fiica lui Irinel Columbeanu are unul!

Voi ce credeți despre acest mic star multimilionar? Iată un exemplu, pentru a vă putea da seama ce face de fapt Ryan pe Youtube:

Se întâmplă o dată la 48 de milioane de bebeluși! Ea e fetița care a impresionat medicii din toate colțurile lumii. Așa ceva nu s-au mai văzut, voiau să avorteze, dar acum plâng de mândrie! E cel mai rar copil din lume

Un copil este un miracol în sine, însă unii copii sunt mult mai miraculoși, veți vedea în continuare de ce spunem asta.

Nașterea lui Lucy Marie Perkins reprezintă un eveniment cu totul și cu totul spectaculos fiindcă așa ceva se întâmplă o dată la 48 de milioane de nașteri!

Caitlin şi Tom Perkins, doi tineri din Dirrranbandi, Queensland, ambii născuţi pe 16 august 1986 au devenit părinţi pentru prima oară pe…16 august 2016, adică 30 de ani mai târziu.

Astfel, cei trei membri ai familie îşi vor sărbători zilele de naştere în aceeaşi zi.

Însă și părinții acestui copil atât de special sunt la rândul lor un caz rar: sunt născuți amândoi în același an și în aceeași zi, pe 16 august 1986, la numai 50 de minute diferență.

Când s-au cunoscut au fost surprinși de coincidență, au descoperit că au foarte multe lucruri în comun și s-au îndrăgostit nebunește.

Anul trecut ei s-au căsătorit, și deși plănuiseră să mai aștepte, femeia a rămas însărcinată.

Chiar dacă nu se considerau pregătiți pentru un copil, teama că nu vor mai putea avea copii în viitor i-a făcut să păstreze sarcina.

Și bine au făcut, așa cum li se va demonstra mai târziu. Potrivit calculelor medicilor, micuța trebuia să se nască abia săptămâna viitoare,

însă, în mod cu totul surprinzător, ea a vrut să vină pe lume mai devreme, chiar în ziua de 16 august, zi în care părinții ei au împlinit 30 de ani.

Chiar şi medicul care a asistat la naştere a fost impresionat de povestea celor trei şi a publicat pe contul personal de socializare o imagine cu familia fericită:

„Cât de incredibil este că cei trei au acum aceeaşi zi de naştere. Şi ce familie frumoasă formează.”, a scris medicul în dreptul imaginii în care apar cei trei.

Caitlin şi Tom Perkins se bucură din tot sufletul de momentele petrecute alături de fetiţa lor care s-a născut perfect sănătoasă, la 39 de săptămâni, având o greutate de 3, 3 kilograme.

 

Lasă-ne un comentariu!