O femeie din Birmingham nu are nicio amintire legată de naștere fiului ei pentru că, în clipa în care acesta a venit pe lume, ea dormea.

Femeia, în vârstă de 24 de ani, suferă de Sindromul Kleine Levin, o tulburare neurologică din cauza căreia doarme în „reprize” ce durează zile întregi sau chiar săptămâni.

Prin urmare, mămica dormea atât de adânc încât nu a simțit că a intrat în travaliu și că a venit timpul nașterii.

Mai mult, Jody are probleme în a-şi recăpăta memoria după fiecare „episod”. Soţul ei, Stevea, este, însă, cel care o pune la curent cu totul

. Când s-a treyit din somn, la două săptămâni de la naștere, Steve a trebuit să îi spună tot ce s-a întâmplat și să îi facă cunoștință cu bebelușul.

„Mă intristează foarte tare, pentru că nu îmi amintesc momentul în care am născut şi acelea sunt nişte clipe foarte preţioase”,

a mărturisit femeia. Din păcate, pentru boala de care suferă Jody nu există, încă, niciun remediu.

TE POATE INTERESA SI: La 3 luni de la căsătorie a rămas însărcinată, dar la prima ecografie, doctorii au rămas șocați când s-au uitat la ecran: „Așa ceva se întâmplă o dată la 15 milioane de nașteri” Ce avea femeia în ea e unic, nici acum nu-i crede nimeni!

De fiecare dată când un copil se naște, este, desigur, un miracol, un eveniment unic pentru părinți. Totuși, există unele nașteri care sunt un pic mai unice decât altele.

Cuplul care face subiectul acestui articol a știut întotdeauna că vor să aibă o familie. Nu mult după ce s-au căsătorit, au aflat că vor fi părinți.

Însă ceea ce nu-și puteau imagina niciodată era faptul că sarcina lor va fi una la un milion.

Bethani și Tim Webb din Hythe, Alberta, s-au întâlnit cu doi ani înainte să se căsătorească. Trei luni mai târziu, Bethani a rămas însărcinată, iar trei luni mai târziu, cei doi au mers la prima ecografie.

Dar când medicul a văzut imaginea de pe ecran, nici ea nici viitorii părinți nu-și puteau crede ochilor.

În pântecul femeii erau 4 fete identice, iar șansa ca așa ceva să se întâmple este una la 15 milioane.

Bethany mărturisește: „Nu puteam crede, eram în șoc. Sincer, am crezut că medicul glumește. Nu-mi venea să cred.”

La 33 de săptămâni de sarcină, femeia a născut prin cezariană patru fete sănătoase tun: Abigail, McKayla, Grace și Emily.

Ceea ce e și mai ciudat este că niciunul dintre noii părinți nu aveau cazuri de gemeni în familie, iar copiii au fost concepuți natural, nu prin fertilizare in vitro.

Nu a fost ușor pentru părinți să facă diferența între fetele identice, pentru asta au găsit o soluție creativă: le-au pictat unghiile de la picioare în culori diferite.

Deși cei doi părinți spun că uneori este foarte greu, se simt incredibil de binecuvântați.

 

Lasă-ne un comentariu!