Un roman de 47 de ani, care a avut in grija sa pe Paula Fagarazzi, de 56 de ani pentru mai bine de un deceniu s-a trezit peste noapte putred de bogat, dupa ce ce femeia care nu mai e in viata i-a lasat o avere colosala.

Conform, ro.blastingnews.com, sase milioane de euro, atat va mosteni George Dobre, dupa ce Testamentul femeii, atacat in instanta de rudele ei (o verisoara si o matusa) a ramas valabil in fata judecatorilor din Venetia, romanul devenind singurul mostenitor al averii.

Doi ani a durat procesul in urma caruia magistratii au decis ca testamentul femeii este clar si fara echivoc.

Dobre, fost ingrijitor personal al Paulei Fagarazzi, a devenit, intre timp, apropiat al acesteia. Presa italiana vorbeste chiar de o posibila legatura amoroasa intre cei doi, asa cum sustin jurnalistii de la nuovavenezia.gelocal.it

Sase milioane de euro. Atat va mosteni George Dobre, un roman de 47 de ani, care a avut in grija sa pe Paula Fagarazzi, de 56 de ani pentru mai bine de un deceniu.

Testamentul femeii, atacat in instanta de rudele ei(o verisoara si o matusa) a ramas valabil in fata judecatorilor din Venetia, astfel ca romanul devine singurul mostenitor al acesteia.

Judecatoarea Giuliana Galasso a fost cea care a decis, in numele legii, fara drept de recurs, ca toate bunurile si averea defunctei Paula Fagarazzi sa treaca in numele romanului George Dobe, cel care si-a petrecut ultimii 15 ani alaturi de femeie.

 

Te-ar putea interesa si:

 

Italia, a doua țară cu cea mai îmbătrânită populație din lume

Italia şi-a confirmat în 2017 statutul de a doua ţară cea mai îmbătrânită din lume, după Japonia, şi declinul său demografic, a anunţat miercuri Institutul naţional de statistică în raportul său anual. Se nasc tot mai puțini copii iar mulți italieni se hotărăsc să își părăsească țara.

„Din 2015, ţara noastră a intrat într-o fază de declin demografic”, după ce a pierdut încă 100.000 de locuitori între 2016 şi 2017, a subliniat Istat. Italia număra 60,5 milioane de locuitori de la 1 ianuarie 2018, dintre care 8,4% străini.

Rata fecundităţii, care defineşte numărul de naşteri la 1.000 de femei aflate la vârsta procreării, rămâne una dintre cele mai scăzute din lume, la 1,34. Ea este chiar de 1,27 în rândul populaţiei italiene, faţă de 1,95, în scădere, în rândul populaţiei străine.

Ţară în fază de îmbătrânire, Italia număra la 1 ianuarie în acest an 168,7 persoane în vârstă pentru 100 de tineri, potrivit Istat, un raport care o plasează imediat după Japonia. În 20 de ani, acest raport va fi de 265 la 100, indică acest institut.

Speranţa de viaţă este şi ea una dintre cele mai ridicate din lume, de 80,6 ani pentru bărbaţi şi 84,9 ani pentru femei. Însă disparităţile între nord şi sud sunt chiar mai pronunţate.

La Bolzano (nord), există aşteptări de viaţă până la vârsta de 70 de ani în medie, dar speranţa de viaţă este de doar 52 de ani în Calabria, afirmă Istat.

Tot mai mulți imigranți sunt înregistrați dar și plecările din Italia în străinătate s-au triplat în zece ani, din cauza efectelor crizei economice.

Dinamica pozitivă a afluxului de migranţi continuă totuşi să limiteze declinul demografic într-o ţară care a înregistrat în 2017 o diminuare a numărului de naşteri cu 2%, precizează Istat, citat de Agerpres.

 

Lasă-ne un comentariu!