Deși a negat toate zvonurile, Aurel Tămaș trăiește o altă poveste de dragoste, una în afara căsniciei, motiv pentru care el și cea care i-a fost alături timp de 20 de ani, Marieta Tamaș, divorțează.

Deși părea că nimic nu îi putea separa, iar artistul a spus mereu că informația potrivit căreia va divorța de soție este falsă, surse apropiate familiei cântărețului de muzică populară susțin contrariul.

Aurel Tămaş şi Marieta Tămaş au împreună un fiu în vârstă de 17 ani, însă există şi o parte a poveştii care a fost mai puţin expusă.

Surse din anturajul lui Aurel Tămaş susţin că bărbatul ar avea o relaţie extraconjugală, însă soţia sa ştie, dar nu vrea să tulbure apele, potrivit spynews.ro.

Aurel Tămaş şi soţia sa au divorţat după 20 de ani de căsnicie, iar vestea divorţului a uimit lumea mondenă de la noi. Aurel Tămaş şi Marieta Tămaş s-au căsătorit în anul 1991, dar se pare că o nouă pasiune s-a derulat în paralel cu mariajul său.

Potrivit aceleiași surse, Aurel Tamaș ar răsfăța-o pe Eliza Ancău. Acesteia îi cumpără tot felul de bijuterii și haine.

Eliza a lucrat în urmă cu ceva vreme la emisiunea lui Aurel Tamaș, acolo unde se și presupune că ar fi început idila între ei. Eliza Ancău a câștigat titlul de Miss România Supranațional 2015, precum și alte titluri similare în cadrul altor concursuri de frumusețe.

Aurel Tămaş s-a născut pe 16 aprilie 1961, în comuna Borşa (Cluj). Fosta lui soție a fost o celebră dansatoare.

Cântărețul prezintă la Look TV, post tv din Cluj, emisiunea de divertisment „Minunile lui Tămaş”, însă are agenda plină de concerte, dovadă că acum acesta este în Statele Unite, unde cântă pentru comunitățile de români, potrivit click.ro.

Totuși, în urma unui apel telefonic, artistul a negat informaţiile referitoare la Eliza Ancău, potrivit spynews.ro. Ea este Eliza:

Citeste si: Scandalul colosal pe care l-a provocat in trecut Aurel Tamas! Cantaretul de muzica populara a spus ca solistii dau spaga bratari de aur si bani ca sa apara la TVR!

Aurel Tamas a fost nemultumit ca nu a fost invitat la TVR de catre realizatorii de emisiuni folclorice.

Aurel Tamas este unul dintre cei mai reprezentativi cantareti de muzica populara din zona Ardealului.

El a revenit in prim-plan zilele trecute, cand presa a dezvaluit ca Tamas a divortat de sotia sa, Marieta, dupa o casnicie de peste 20 de ani.

Aurel Tamas a mai facut valuri in toamna lui 2005, intr-o conferinta de presa organizata cu ocazia lansarii unui album de-al sau.

Desi se numara printre cantaretii care vand cel mai bine, Tamas s-a aratat revoltat de faptul ca el nu este invitat la TVR de catre realizatorii de emisiuni folclorice.

Aurel Tamas i-a acuzat pe realizatorii din TVR ca iau spaga de la artisti pentru ca acestia sa apara la emisunile folclorice. „Stiu ca solistii care apar la TVR se duc cu bratari de aur sau cu bani. Eu am refuzat sa le dau spaga, asa ca am fost scos din carti.

Pentru ei sunt oaia neagra a folclorului, un fel de Ben Laden, si asta pentru ca am avut curajul sa comentez.

M-au taxat si la „Sinaia Forever”, cand recitalul meu nu a fost inregistrat”, a spus Tamas. TVR nu a reactionat la vremea respectiva la acuzatiile lui Aurel Tamas.

 

 

Lasă-ne un comentariu!