Dumitru Andresoi, considerat cel mai bogat cioban din Romania, are o sotie care doarme cu el la stana.

Dumitru Andresoi, un cioban din Hunedoara, are peste 45.000 de oi, fiind creditat cu o avere de aproximativ 25 de milioane de euro.

“La munte avem plecate 24 de turme și jos îmi rămân 9. Le țin jos inclusiv peste vară. În total am 33 de turme. Nu știu pe câți munți mi-s împărțite.

Oricum, începând din Munții Retezat, Munții Țarcu, Munții Godeanu, Munții Șureanu… Ăștia-s munții care au fost locuiți de daci.

Unde au fost ei sunt și eu, că oamenii din aceste locuri cresc oi de pe timpul dacilor. Dar turme am și la Cluj, la Aiud, la Zalău”,

declara ciobanul pentru agrointel.ro, site care dezvaluia ca Andresoi exporta miei in Iordania, Turcia, Siria si Liban.

El este sustinut de frumoasa sa sotie, Vionelia, care este alaturi de el mai tot timpul, chiar si cand merge la stana.

“De multe ori chiar peste voia mea, soția a venit cu mine pe munte, în drumurile mele pe la turme, și a dormit cu mine pe jos.

Sunt trasee care sunt foarte grele și n-am vrut s-o iau nu ca s-o protejez, dar mă gândeam că poate nu rezistă și mă-ncurcă și pe mine la drum,

dar rezistă și e adaptată foarte bine”, a spus cel mai bogat cioban din Romania despre sotia sa, care i-a daruit doi copii.

Strugurel Stanescu, romanul care primeste 4000 de lei pe luna ca sa stea degeaba. „Am zece copii.

Mai crestem un purcel, altceva ce sa fac?” Si asta nu e tot. Vezi ce mai primeste numeroasa familie de la stat

Familia Stanescu din Pascani obtine lunar, din partea municipalitatii, ajutoare in valoare de aproape 4.000 de lei.

Potrivit televiziunii locale bitTV, cea mai numeroasa familie din Pascani care primeste ajutor social si mancare gratuita la cantina din oras are in componenta sa 12 membri, doi adulti si zece copii.

Familia lui Strugurel Stanescu (47 de ani) incaseaza in fiecare luna 992 de lei din ajutor social si indemnizatie pentru trei copii.

Acestia primesc in prima faza ajutor social. Fiind o familie din 11 persoane primesc 746 de lei pe luna la care se mai adauga acea alocatie pentru trei copii de 246 de lei pe luna.

„Primesc doar trei copii aceasta alocatie mai mare pentru ca ceilalti nu sunt la scoala”, a explicat Cristian Menegon, purtator de cuvant al Primariei Pascani.

Pe langa banii cash, familia primeste si mancare de la cantina sociala a municipiului in valoare de aproape 3.000 de lei.

In timp ce tatal copiilor spune ca doar pentru trei membri ai familiei au asigurata mancarea gratuita, reprezentantii cantinei au precizat pentru sursa citata ca,

de fapt, opt copii si adulti din familia lui Strugurel Stanescu beneficiaza de un astfel de ajutor.

Un meniu la cantina sociala este in valoare de 12 lei zilnic, conform HG 903/2014. Cu opt meniuri asigurate de municipalitate pentru familia Stanescu zilnic, de la bugetul local se

mai asigura 96 de lei pentru ajutorul celor 12 pascaneni. Intr-o luna, primaria asigura 2.880 de lei pentru hrana familiei Stanescu.

„Am zece copii. Cel mai mare are 19 ani si cel mai mic are sapte luni. Stam asa cu copiii, mai cresc animale, un purcel, altceva ce sa faca, sa fure?

Eu mi-am cautat loc de munca, dar daca nu este, nu am unde sa ma duc. Daca nu ar fi loc de munca, nu m-as duce?”, a spus Strugurel Stanescu pentru bitTV.

 

Lasă-ne un comentariu!