Carmen Șerban a trecut prin momente grele după ce a fost diagnosticată cu cancer. Din fericire, cântăreața a reușit să scape de această maladie și a vorbit despre cum s-a produs acest lucru.

Aflată în platoul emisiunii WOWbiz de la Kanal D, Carmen Șerban a mărturisit că la vindecarea cancerului au contribuit și trei rugăciuni, pe care le-a și dezvăluit.

“Am avut o tumoare malignă la sân care a avut 5 mm când a fost descoperită. Când mi-au descoperit tumoarea, m-au trimis la mamografie digitală.

Am primit același rezultat. Doctorii mi-au zis să îl caut pe Dumnezeu. Mi-am zis că e nebun. Eu atunci nu eram pe direcția asta.

Am fost la alți medici și, culmea, mi-au spus același lucru.

La momentul ăla nu prea am înțeles, apoi am înțeles un bioenergetician care mi-a zis că dacă nu întru pe calea lui Dumnezeu, nu merg la slujbe, la molifte, nu țin post…

Noi suntem două corpuri, corpul energetic și cel fizic.

Corpul energetic are nevoie de apă și mâncarea lui, care se obține prin post și rugăciune. Îl spălam pe interior prin molifte și liturghia.

Noi ne spălam corpul fizic doar când mirosim, dar și din plăcerea de a dormi seara curați în pat.

Așa e și curățenia interioară. Trebuie făcută cel puțin o dată pe săptămână, nu doar când treci prin momente grele”, a mai spus artista.

Carmen Șerban se consideră și o practicantă a legii atracției, teoria care susține că gândurile noastre se pot transforma în realitate, dacă ne dorim cu adevărat.

“Vorbesc în sinea mea cu Dumnezeu, îi spun ce mi-aș dori, iar lucrurile și oamenii vin atât de repede către mine. Mă gândeam la o chestie dimineața, iar seara a venit acel lucru spre mine.

Eu cred că ceea ce îmi doresc mi se poate întâmpla, atâta timp cât asta este voia lui Dumnezeu. Iar dacă nu este voia lui să se întâmple asta, mi se și arată de ce.

Publicitate

Cea mai bună rugăciune este accea în care îi acorzi încredere lui Dumnezeu. Copilul tău vine la tine și te roagă să îi dai ceva, așa ar trebui și noi să ne adresăm lui Dumnezeu.

Dacă crezi tu că pot să o am, ajută-mă să o obțin.

Îmi doream la un moment dat să plec în Tenerife. Eu atunci nu prea credeam așa mult în legea lui Dumnezeu, legile Universului. Am citit și cartea “The Secret” și am zis “Hai să cer un lucru absurd”.

Am zis hai să merg la Londra, iar într-o lună a apărut această ocazie. Am zis că e coincidență.

Apoi am zis să cer ceva și mai absurd, un spectacol în Tenerife. În mai, m-am rugat eu, apoi a urmat o perioadă mai grea, iar în august am văzut un mesaj pe Facebook în care o doamnă mă întreba dacă nu vreau să cânt la un restaurant în Tenerife.”

Cele trei rugăciuni recomandate de Carmen Șerban
“Rugăciunile mele sunt rugăciuni de mulțumire și sunt cele mai puternice rugăciuni. Cele care mă echilibrează pe mine.

Voi veniți aici, întâlniți mulți oameni, însă mulți oameni sunt încărcați. Oamenii care nu știu să se încarce cu energia de la Dumnezeu, fură energia oamenilor.

Prima rugăciune este “Tatăl nostru”, a doua rugăciune este rugaciuenea Sfântului Patrick. Ori de câte ori veți fi epuizați, îl chemați în felul următor : “Iisus Hristos în fața mea (spuneți numele vostru), Iisus Hristos în mine (numele tău), Iisus Hristos în împrejurul meu (nume), Iisus Hristos în spatele meu (nume), Iisus Hristos în urechile mele și în ce aud.

Vrei să te înțelegi corect cu cineva? Fă această rugăciune. Și mai avem cea de-a treia rugăciune “Slavă ție, Dumnezeule, slavă ție”, o rugăciune care îți poate ridica frecvență foarte mult.”, a mai spus Carmen Șerban la WOWbiz.

Lasă-ne un comentariu!