Anul 2018 se anunță un an plin de aventuri, schimbări și răsturnări de situații pe plan sentimental pentru toate zodiile.

Nu toate cuplurile sunt puternice și de aceea, nu toate vor putea să treacă peste aceste obstacole. Este vorba despre zodia berbec și gemeni.

Aceste două zodii se completează reciproc și vor menține scânteia iubirii aprinsă pe tot parcursul noului an.

Nu le va lua mult timp să-și dea seama ce vor unul de la celălalt, de aceea, se vor înțelege perfect.

Ambele zodii sunt comunicative și se va ajunge la un punct în care nu va mai fi nevoie de cuvinte, ci se vor înțelege doar din priviri.

Nativii născuți sub semnul zodiacal al berbecului sunt persoane cu entuziasm puternic, deci vor face față cu brio caracterului sensibil și totodată energic al nativului din gemeni.

Acest cuplu nu va intra în rutină nici măcar o zi pentru că știu foarte bine cum să procedeze pentru a nu se plictisi.

Au spirit de aventură și tind să experimenteze cele mai nebunești lucruri și, mai mult decât atât, iubesc spontaneitatea.

Faptul că tratează fiecare provocare cu zâmbetul pe buze și nu se lasă înfrânți ușor, va face relația lor mult mai puternică și îi va apropia și mai mult.

Nici berbecul și nici nativii din gemeni nu se lasă conduși de instincte atunci când se află într-o situație dificilă,

iar atunci când știu că persoana de lângă ei merită, vor face orice pentru ea și vor lupta până la final.

Este posibil ca relația lor să meargă atât de bine, încât să avanseze la un alt nivel. Acești nativi se pot căsători sau poate apărea pe lume un copil, fie va fi vorba despre ambele.

În afară de aceste două zodii care formează cumplul anului 2018, iată ce alte perechi vor trece proba anului 2018,

cu alte cuvinte, iată zodiile care sunt compatibile în dragoste dezvăluite de Horoscop în 2018:

Berbec cu Vărsător:

În 2018, nu e loc de plictiseală între un Berbec și un Vărsător, fapt care face ca relația lor să fie foarte interesantă.

Ambele zodii sunt incredibil de aventuroase. Împreună, se vor bucura de orice moment și vor încerca mereu noi experiențe.

Un cuplu format din aceste două zodii va fi solid, iar fiecare va fi fericit de compania celuilalt.

Taur cu Rac:

Un cuplu format din Taur și Rac va funcționa foarte bine în 2018, pentru că între cele două zodii se formează o legătură foarte strânsă, atât fizic, cât și emoțional.

Amândouă zodiile se înțeleg reciproc, iar legăturile sunt tot mai strânse cu cât relația evoluează. Spre deosebire de alți nativi, acest cuplu e puternic și destinat să reziste pe termen lung.

Gemeni cu Vărsător:

Răsfățați de horoscop în 2018: între Gemeni și Vărsători, legăturile mentale și emoționale sunt ideale. Aceste două zodii sunt creative și pline de idei.

Mai mult, deși adoră să petreacă timpul împreună, fiecare are parte și de o independență atât de necesară în orice relație.

Rac cu Pești:

Racii și Peștii sunt două semne de apă, care se potrivesc și pot stabili o legătură solidă, de durată. Caracteristicile unui nativ din Rac sunt compatibile cu ale unuia din Pești.

Uneori, legătura dintre aceste zodii nu e înțeleasă de alții, dar asta nu ar trebui să le deranjeze – importantă e fericirea în cuplu.

Leu cu Săgetător:

La finalul lui 2018, pasiunea este puternică între Leu și Săgetător, pentru că ambii nativi sunt plini de viață și trăiesc intens relația lor de dragoste.

Pentru că sunt zodii sub semnul focului, Leul și Săgetătorul se înțeleg de minune pe termen lung. Se vor distra împreună și vor atrage multe priviri pline de invidie.

Fecioară cu Taur:

Aceste două zodii sunt sincere, element care le ajută să construiască rapid o relație serioasă.

Nicio altă zodie nu manifestă așa de multă loialitate precum Fecioarele și Taurii. Pasiunea le permite acestor nativi să se

înțeleagă reciproc și vor fi un real sprijin pentru jumătatea lor, de câte ori va fi nevoie. Ce poate fi mai frumos?

Balanța cu Gemeni:

Relația dintre Balanțe și Gemeni e sudată de o puternică legătură intelectuală. Inteligența este foarte importantă pentru aceste zodii de aer,

ba chiar e un element de atracție. Un astfel de cuplu se bucură de stabilitate în relație împărtășind prietenie și simpatie reciprocă.

Scorpion cu Rac:

Ce aduce horoscopul dragostei în 2018, pentru Scorpion? Uneori, două persoane cu caractere puternice nu pot avea parte de o relație de durată.

O excepție de la această regulă pot face însă nativii din Scorpion și Rac. Aceste două zodii trăiesc intens împreună și își hrănesc astfel pasiunea, ceea ce le permite să formeze un cuplu reușit.

Săgetător cu Berbec:

Atât Săgetătorii, cât și Berbecii sunt semne de foc, ceea ce înseamnă că au doze nesfârșite de energie.

Aceste zodii au mare respect pentru jumătatea lor și, în afară de faptul că se aseamănă, vor să facă totul împreună.

Capricorn cu Taur:

Un cuplu favorizat de horoscop în dragoste, în 2018: aceste două zodii au cea mai puternică chimie, mai puternică decât oricare altă zodie.

Acești nativi sunt făcuți să fie împreună, pot rezista tentațiilor. Motivul pentru care relația lor e așa de strânsă? Onestitatea, respectful și iubirea reciprocă.

Vărsător cu Gemeni:

Vărsătorii și Gemenii sunt semne zodiacale de aer care au o legătură psihologică incredibilă. Primesc și își oferă totul, iar ei au reușite mai multe împreună, decât separat.

Pești cu Scorpion:

Un alt cuplu în care partenerii depind unul de celălalt e format din Pești și Scorpion. Sunt două zodii care reușesc să-și citească reciproc gândurile.

Amândoi nativii au o sete permanentă de a cunoaște trupul și sufletul partenerului de cuplu.

Lasă-ne un comentariu!