Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din New York, pe nume Reilly Flaherty, a avut o surpriză neașteptată la o săptămână după ce și-a pierdut portofelul care era plin cu acte și bani, la un concert la care participase nu demult.

Reilly tocmai verifica întreaga corespondență primită când a dat peste un plic în care se aflau toate cardurile și actele sale, dar nu și banii, abonamentul de metrou și portofelul, motivul avea să îl afle imediat fiindcă în plic era și un scurt bilet de la cel care îi furase portofelul.

Iată ce scria pe bilet:

,,Dragă Reilly Flaherty, ți-am găsit portofelul și carnetul de conducere, așa ți-am avut adresa. Îți trimit înapoi cardurile și tot ce aveai important în el. Am păstrat banii pentru că aveam nevoie să îmi cumpăr marijuana, abonamentul la metrou pentru că o cartelă e 1,15 de dolari, dar și portofelul pentru că arată bine. Să ai o zi bună. Pa-pa.
– Anonim”.

S-a dus să bage benzină, dar a auzit un sunet ciudat din pompă. S-a aplecat și s-a uitat, dar s-a îngrozit când a văzut ce era. Și-a dat cămașa jos și a început să tragă. Când au văzut angajații cu ce vine spre ei au fugit: ,,Ești nebun, cum să pui mâna pe așa ceva?!”

A băga benzină este de obicei o sarcină puțin cam plictisitoare, dar măcar nu te aștepți să fii în pericol, cel mult poți pleca din benzinărie cu miros de benzină pe mâini.

Totuși, după ce am văzut acest clip voi avea mai multă grijă atunci când mă voi apropia de pompă. Totul s-a petrecut la o stație de benzină din Georgia, SUA.

Un băiat de 17 ani era împreună cu tatăl său, erau pe care să bage benzină, când au avut parte de șocul vieții lor. În spatele mânerului pompei era un șarpe mare.

În jurul acestei probleme pe care nimeni nu o mai întâlnise, nici nu o credea posibilă, s-a strâns o mică mulțime de oameni, nimeni nu știa ce să facă, până când nu i-a venit o idee unui tânăr pe nume Brandon Radke.

El a folosit o cămașă pentru a se proteja și a scos cu mâinile lui șarpele din pompă. Mulțimea a fost uimită de cât de liniștit a fost Brandon.

Lasă-ne un comentariu!