Gabriela Cristea va reveni pe micile ecrane tot cu un show matrimonial, dar de data asta nu la Kanal D, ci la Antena Stars.

Vedeta va prezenta un show de luni până sâmbătă de la 18:45. Mulți au crezut că emisiunea Gabrielei va fi pe același tronson orar cu fosta ei emisiune pe care acum o prezintă Bianca Drăgușanu.

Gabi Cristea, mândră de noul ei proiect

Se pare că Gabriela va fi pe micile ecrane seara, când cei mai mulți români se uită la televizor, la ora la care majoritatea televiziunilor transmit buletinele de știri.

Gabi a transmis și un mesaj indirect către Bianca Drăgușanu. A spus că i s-a mai întâmplat să fie deschizătoare de drumuri și cineva să îi preia apoi proiectele.

„Emoțiile sunt să iasă totul bine, pentru că noi deja știm despre ce este vorba. Este un dating show. Emisiunea începe de la ora 18:45, toată lumea așteaptă cu sufletul la gură.

E o oră grea, dar eu nu-mi fac probleme de oră. Îmi aduc aminte că am mai fost o dată așa și atunci am furat rating de la stațiile concurente și nu-mi fac probleme.

Eu vin în spate cu un bagaj de telespectatori, ei se uită special pentru mine. Mai mult decât atât, pentru că o să fie o chestie combinată, noi o să facem o chestie combinată între televiziune și online.

Nu sunt la prima abatere, când sunt deschizător de drumuri, să arunc niște chestii pe piață pe care să le preia alții.”, a povestit Gabriela Cristea la Antena Stars.

„Se păstrează misterul între partipanți, iar deconspirarea se va face pas cu pas. La noi nu există la final, pentru că nu este un show care se întinde o perioadă mare de timp. Le vom arăta evoluția invitaților.

În prima emisiune îi vom prezenta pe cei care vor să își caute jumătatea. Nu vreau să zic foarte multe.

Înainte să ne înhămăm la căruță, ne-am făcut socotelile, probabil că vom înregistra la un moment dat o ediție. Nu am band, deocamdată sunt sigură în platou, o să fie o chestie interactivă. Telespectatorii vor participa activ la emisiune”, a mai spus vedeta.

CITESTE SI: Bianca Drăgușanu, mesaj pentru rivala Gabriela Cristea. Fanii au sărit cu comentariile

Bianca Drăgușanu a aflat deja că și Gabriela Cristea va prezenta o emisiune matrimonială, la aceeași oră, dar la un post concurent.

Blondina de la Kanal D care a reușit să țină în fața publicului mulți telespectatori încă de la prima ei emisiune are un mesaj clar!

Bianca nu a făcut vreo declarație directă, de ce să vă mințim, însă trebuie să citim printre rânduri. A reușit cu un mesaj postat pe Facebook, un filmuleț de fapt, să stârnească furia dar și simpatia internauților.

Vedeta de la Kanal D a pus un filmulțe în care dansează pe ritmurile lui Florin Salam. Mesajul atașat filmulețului este „#număruunu”, un fel de ironie la adresa Gabrielei Cristea.

„Bravo, îmi place sunteți plini de vîață și sunteți foarte populari, nu cu nasul în vânt, ca alții”, a reacționat imediat un fan.

Gabriela Cristea versus Bianca Drăgușanu: emisiuni matrimoniale la aceeași oră
„Mă simt pregatită 100% să revin pe piaţa media şi colaborarea pe care am iniţiat-o acum mi se pare una oportună. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase şi constructive pentru telespectatori.

Cred că a venit momentul să am din nou un cuvânt de spus. Sunt foarte fericită, liniştită şi pregătită să o iau de la capăt. Am suportul soţului meu. Asta este foarte important pentru mine în acest moment.

Aşadar, am multă energie şi toate avantajele pentru a face performanţă cu noua emisiune, nimic nu mă opreşte“, a declarat şi Gabriela Cristea, potrivit Pagina de Media.

„Gabriela era de mai mult timp în negocieri cu mai multe posturi TV. A acceptat ce i-au propus cei de la Antena Stars, pentru că ea a pus condiţia să vină la pachet cu soţul ei.

Nu va mai avea nici pe departe salariul din Kanal D, căci postul din Băneasa nu are bugete atât de mari pentru angajaţi. Ambii au loc de muncă şi cel mai important lucrează din nou. Așa şi-au dorit, împreună“, au declarat pentru Click.ro surse din interiorul postului Antena Stars.

Lasă-ne un comentariu!