Exatlon 16 mai 2018:  Eliminarea lui Valentin Chiș (Bruce) i-a lăsat pe Faimoși în trei oameni. Prezentatorul Cosmin Cernat a anunțat ce urmează să se întâmple la Exatlon în ultima săptămână a concursului.

„În această seară veți rămâne 7. Săptămâna următoare vor fi 3 eliminări și veți rămâne 4. Cei 4 se califică în semifinale. În semifinale vor fi meciuri între voi. Veți juca între voi, și din 4 veți rămâne doi care veți merge în marea finală, programată miercuri, 23 mai”, a spus Cosmin Cernat.

Surpriza din această săptămână pentru fanii show-ului “Exatlon” – vineri, 18 mai, de la 22:30, România va întâlni Columbia, în ultimul meci internațional al producției care a cucerit milioane de români.

Reamintim că Faimoșii au pierdut jocul din 16 mai care le asigura casa și imunitatea într-un mod dramatic. Cei în roșu au condus cu 8-3, apoi Războinicii au revenit spectaculos și au dus jocul la ștafetă mixtă.

Acolo, Roxana și Ionuț au avut câștig de cauză contra Larisei și a lui Cătălin.

La proba individuală pentru protecție, Larisa a câștigat, astfel că cei trei băieți au intrat în focurile eliminării. Valentin a fost cel cu cele mai puține voturi de susținere.

„Mă bucur că am făcut parte din această emisiune. Am învățat foarte multe, am descoperit foarte multe despre mine și despre drumul meu. Mă bucur că mi-am făcut prieteni aici. (…) Vă doresc tot succesul din lume. Cel mai bun să câștige”, a spus Valentin.

Exatlon 18 mai 2018: Fanii s-au supărat pe Drăghia după eliminarea lui Bruce
Fanii Exatlon au reacționat după eliminarea lui Valentin Chiș. Unii dintre ei au fost deranjați de atitudinea lui Vladimir față de Larisa, de după jocul de protecție.

„L-ați auzit pe Draghia ce a zis ? Că este ironic că Larisa ( cea mai slabă jucătoare după părerea lui ) a câștigat protectia la arenă. Câtă perversitate in testimonial”

„Hai sa plece Draghia … il mai asteapta in tara vreo 2-3 emisiuni .. lui oricum nu-i place sa stea pe acasa”

„La cine se referea Vladimir când a spus că îi este teamă, pentru că cel mai slab jucător din jocul exatlon a devenit cel mai bun jucător la arena? Oare îi e ciuda ca a castigat Larisa protecția?”

„Bravo Larisa !!! Ma bucur ca a câștigat imunitatea ! A arătat băieților că la jocul individual e mai buna decât ei ! Vladimir cred că va pleca acasa!”

Citește și: Surpriză de proporții pentru Faimoșii de la Exatlon! Ce au găsit în hotelul de lux unde au fost cazați după ce au câștigat Arena: „Este cel mai mare…”

După ce au câștigat concursul de marți, concurenții de la Exatlon au avut parte de o surpriză de proporții. Faimoșii i-au învins pe Războinici cu scorul de 10 la 5 în cel mai greu traseu de până acum.

Vladimir, Larisa, Valentin și Cătălin au câștigat o noapte la un hotel de lux. De asemenea, Faimoșii au primit și o cină copioasă.

Obișnuiți ca în ultimele luni să doarmă în coteț sau în casă, concurenții au avut parte de o surpriză de proporții la hotelul de lux. Imediat ce au ajuns în camere, aceștia au rămas fără cuvinte. Vladimir a fost de-a dreptul impresionat și a exclamat emoționat:

„Este cel mai mare pat pe care l-am văzut vreodată!”, a spus el.

„Cred că încăpem toți să dormim aici”, a mai spus Vladimir. De altfel, până acum, echipa Războinicilor a câștigat ieșirile la hotel.

În cele din urmă, băieții au decis să îi cedeze Larisei patul uriaș, iar ei s-au retras în altă cameră.

Înainte să intre pe traseu, Cosmin Cernat a stat de vorba cu concurenții și i-a întrebat dacă se mai suportă după atâta timp petrecut împreună.

Alex Nedelcu, întrerupt de Cătălin Cazacu. Ce i-a spus Războinicului
Razboinicul Alex a fost primul care a răspuns la întrebare, însă a fost imediat întrerupt de Faimoși.

„Acum, totul a devenit ca un întreg. Nu mai e vorbă că nu îmi place gestul lui. E normal ca într-un grup oamenii să discute si în contradictoriu. Dacă un element din echipa asta va dispărea, atunci ne va lipsi…”, a început Alex să spună.

Cătălin Cazacu l-a întrerupt și i-a spus direct: „Nu vă supărați, îmi cer scuze că întrerup interviul, dar s-au terminat voturile. Gata! S-a votat până acum”, i-a spus Cazacu lui Alex.

 

Lasă-ne un comentariu!