Sunt foarte mulți fani de-ai cuplului Tavi Clonda și Gabriela Cristea care tânjesc să-i vadă pe cei doi, din nou, împreună pe micile ecrane.

Se pare că și Tavi Clonda le împărtășește această nostalgie, dacă este să ne luăm după imaginea pe care a postat-o pe pagina sa de Instagram.

Poza este făcută în platoul emisiunii pe care Gabriela Cristea a prezentat-o înainte ca frâiele să fie preluate de Bianca Drăgușanu.

Atât Tavi Clonda, cât și prezentatoarea sunt foarte zâmbăreți și se țin de mână în momentul imortalizat.

„Să aveți o săptămână minunată! TB Monday (Lunea Amintirilor),” a scris Tavi Clonda, lângă imaginea cu pricina.

Fanii au reacționat imediat, un prieten virtual scriind: „Ați revenit la televizor.”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt căsătoriți și au împreună o fetiță pe nume Victoria Bella Margot.

Cei doi au fost protagoniștii unei emisiuni, până în momentul când Gabriela Cristea a trebuit să intre în concediu natal.

În acest timp, Bianca Drăgușanu s-a ocupat de prezentare, iar un adevărat scandal a izbucnit atunci când Gabriela Cristea a fost dată afară în timpul concediului, în favoarea Biancăi Drăgușanu.

Tavi Clonda a participat la preselectiile de la Eurovision de anul acesta cu piesa „King”, o melodie compusa si cantata in memoria regretatului Rege Mihai a Romaniei.

Desi nu a reusit sa treaca mai departe in finala, cu piesa „King”, Tavi Clonda a fost coplesit de emotie cand a primit un mesaj din partea Familiei Regale.

„’King’, piesa interpretată de Tavi Clonda pentru Eurovision, a fost compusă de Alexandru Luft pentru a cinsti memoria Regelui Mihai I al României.

Nu este pentru prima oară când tânăra generaţie se regăseşte în idealurile, valorile şi principiile Regelui Mihai şi ale Casei Regale a României.

Ne bucurăm să vă împărtăşim videoclip-ul acestui cântec şi să felicităm pe solist, Tavi Clonda, pe autor,

Alexandru Luft, şi pe cei care au luat parte la desăvârşirea lucrării muzicale: Alina Coltan, Cristina Dobrescu, Bogdan Marinescu, Alexandru Duma şi Denisa Demian.

Majestatea Sa Margareta doreşte ca, în viitorul apropiat, să cunoască echipa care a realizat cântecul ‘King’ şi să le mulţumească personal”, este mesajul transmis de Familia Regală.

„Mulţumiri Familiei Regale!”, a transmis Tavi Clonda.

Tavi Clonda ştie cum să îşi impresioneze soţia! Ori de câte ori are ocazia o surprinde cu declaraţii emoţionante, aşa cum a făcut şi astăzi în cadrul emisiunii Star Matinal de Weekend.

Tavi Clonda a vorbit despre soţia şi fiica lui într-un mod foarte emoţionant. Este mândru că are o soţie frumoasă şi o fetiţă care creşte şi îi uimeşte pe zi ce trece.

„Am o prinţesică şi o regină acasă. (…) Îi place televizorul fetiţei. Începem să ne pregătim pentru botez.

O să fie după Paşte, să treacă postul, să fie puţin mai cald, să fie un început de primăvară. (…) La început eram mai panicaţi. Cu timpul…

A crescut şi ea. Gabi stă mai mult cu Victoria şi e normal să ştie mai multe lucruri. Nu exagerăm cu panica,

dar avem o grijă, să respire noaptea, să nu fie înfundată pe nas. Doarme cu noi în cameră şi ne gândim dacă o să facem şi camera ei.

Noi încercăm să fim o echipă. Nu e plângăcioasă, e cuminţică. Mai urlă şi ea uneori. E un fel de cântat.

Mami spune că o să fie o artistă. (…) Da, folosim suzeta. Nu am fost de acord, dar a trebuit”, a spus Tavi Clonda.

Când vine vorba de carieră, Tavi Clonda se luptă să ajungă în topuri. Melodia cu care va participa la Eurovision a fost deja cerută peste hotare.

„Suntem bucuroşi că am fost contactaţi de un post de radio din Germania. Le-a plăcut piesa şi le-am trimis-o.

Este ascultată şi în străinătate. Are un mesaj foarte optimist şi plin de lucruri pozitive”, a spus Tavi Clonda.

Lasă-ne un comentariu!