Anamaria Prodan se bucură de viață, de familie și de prieteni și încearcă să își găsească mereu ocupații care să o facă să uite de pierderea tragică a Ionelei Prodan.

Anamaria Prodan se află în vacanță în America la sora ei, Anca și se distrează de minune. Vedeta a stat câteva zile în San Diego, acolo unde stă Anca împreună cu familia. Impresara trăiește într-un lux debordant, iar vila ei este absolut impresionantă.

În perioada în care era măritată cu baschetablistul Tiberiu Dumitrescu, Anamaria Prodan și-a cumpărat o casă în Las Vegas, pe care a plătit 200.000 de dolari. Între timp, actualul soț, Laurențiu Reghecampf, i-a făcut cadou o altă casă, tot în Las Vegas, însă mult mai scumpă.

Prima locuintă pe care a deținut-o Anamaria Reghecampf în Las Vegas avea un etaj si trei camere. În unele perioade a și închiriat-o, fotografiile de pe site-urile de imobiliare dezvăluind o locuință normală pentru standardele americane.

Casa cumpărată de Anamaria în 2001 nici nu se compara cu actuala vilă din Las Vegas pe care impresara a primit-o cadou de Valentine’s Day pe care a dat 1 milion de dolari.

Vila are 6 camere spațioase, un apartament pentru oaspeți, curte cu piscină, iar finisajele sunt de lux.

„Eu i-am luat azi o inimă foarte mare, plină cu bomboane. El mi-a luat o casă în Las Vegas, într-un cartier de milionari”, a declarat la vremea respectivă Anamaria Prodan.

Ce se intampla cu Nuti, celebra bona a Anamariei Prodan! Nimeni nu a mai vazut-o de un an si jumatate

Bona omniprezenta din reality-show-ul pe care Anamaria si Laurentiu Reghecampf l-au filmat trei sezoane a disparut.

In urma cu cativa ani, in perioada in care Prodanca si Reghe erau protagonistii unui reality-show de mare succes, unul dintre personajele prezente constant pe „sticla” se numea Nuti! Ea era bona de suflet a familiei, o tanara fara de care Anamaria nu putea practic sa respire.

In mod cu totul surprinzator, in ultima vreme, Nuti a disparut complet din peisajul impresarei. Mai mult, la inmormantarea Ionelei Prodan, femeia nu a fost prezenta, desi o adora pe regretata cantareata de muzica populara.

In atari conditii, toata lumea a crezut ca ea s-ar fi certat cu familia Reghecampf! Sa fi ramas Anamaria Prodan fara celebra bona, Nuti? Ei bine, situatia este cu totul alta si nici pe departe nu pare a fi vorba de vreo indepartare.

„De doi ani, Nuti s-a mutat in Emirate Arabe, acolo unde antreneaza Laur! Are grija de Reghe jr. Pustiul invata la Scoala Americana, joaca si la clubul de fotbal “Manchester”, iar ea trebuie sa fie acolo zi de zi! In perioada aceasta, Ana a stat numai cu mama sa, iar  acum are de facut inregistrari la emisiunea pe care o modereaza la o televiziune importanta si transferuri de jucatori, astfel, avea si are nevoie de cineva de incredere in Abu Dhabi”, au dezvaluit persoane din preajma familiei.

Lasă-ne un comentariu!