Andreea Berecleanu a acordat un interviu in care a vorbit despre cum se intelege cu Andreea Esca, despre relatia pe care o are cu medicul Constantin Stan si despre pierderea tatalui ei.

Andreea Berecleanu si Andreea Esca sunt foarte bune prietene.

„Eu cred că lumea ştie deja asta. Au fost foarte multe momente în care eu am apărut în mod spontan alături de Andreea şi lumea a văzut, mă refer la cei trecuţi de 40-50 de ani…

lumea îşi aduce aminte că eu am lucrat 9 ani în trustul concurent, evident că acolo noi am fost colegi cu toţii. Şi cu Mihai Dedu, Amalia Enache, Cristina Ţopescu…

Relaţiile erau foarte bune între noi şi au rămas la fel. Noi avem copii cu vârste apropiate. Eva se cunoaşte cu Alexia, fiica Andreei Esca. Ele vorbesc între ele, ele au o lume comună . La fel şi eu şi Andreea.

Avem un început comun. Noi ne bucurăm mereu când ne vedem şi vorbim de-ale noastre…nu de serviciu!”, a marturisit Andreea Berecleanu pentru revista Viva.

„Tatăl meu este în continuare viu pentru mine şi aşa va rămâne tot timpul. Părinţii mei sunt doi oameni minunaţi. Povestea lor de dragoste e atipică.

Mama l-a cunoscut printr-o prietenă. I-a spus că merge mereu la un restaurant, unde este un bărbat absolut superb, cu un timbru special. Mama a zis că se duce şi ea într-o seară.

Aşa l-a cunoscut pe tata. El era admirat de foarte multe femei, dar a remarcat-o pe mama. Aşa a fost să fie. (…) Nu i-am moştenit talentul muzical al tatălui meu..

Am ureche muzicală, dar nu toţi cei care au ureche muzicală au şi voce. Tata a practicat această meserie 17 ani. Era un inginer artist. Nu i-a fost uşor să facă aceste meserii în paralel. Tatăl meu seamăn cu Gergory Peck, actorul de la Hollywood. Era sosia lui!”, a mai spus ea.

Andreea Berecleanu a dezvaluit cum se intelege cu sotul ei. „Da, oamenii au tendiţa să facă comparaţii. Este într-adevăr o dragoste matură, dar nu lipsită de romantism. Trăiesc o perioadă foarte diferită. Această căsnicie nu seamănă deloc cu cea cu Andrei.

Dar asta nu înseamnă că vreau să şterg ceea ce s-a întâmplat. Noi am avut o relaţie discretă, dar prin natura meseriei am fost în public oarecum. Apoi a urmat relaţia cu Constantin, pe care eu mi-am asumat-o de la început”, a adaugat Andreea Berecleanu.

Te-ar putea interesa si: Ce transformare! Cum arata Andreea Esca acum 20 de ani! Prezenta stirile la SOTI și avea un salariu incredibil

Transformare ȘOCANTĂ! Uite cum arata Andreea Esca acum 20 de ani! Prezenta stirile la SOTI și avea un salariu INCREDIBIL

Andreea Esca, cea mai cunoscută față a postului PRO TV, a debutat în televiziune acum 25 de ani, la primul post de televiziune independent din România – TV Soti.

Andreea Esca era, în 1992, departe de figura care a consacrat-o la Știrile PRO TV. Nici coafura nu era aceeași cu care și-a obișnuit telespetcatorii, de-a lungul anilor, ci era brunetă, cu părul creș și lung.

Salariul pe care îl câștiga la SOTI era de 150 de dolari, a dezvăluit pentru paginademedia.ro Virgil Popescu, unul dintre fondatorii SOTI.

În anul 1994, Andreea Esca a ajuns în SUA, cu o bursă de perfecţionare. Alături de alţi studenţi din toate colţurile lumii, ea a învăţat meserie în redacţia CNN.

De când a venit la PRO TV, Andreea Esca și-a păstrat aceeași coafură. Prezentatorea Știrilor PRO TV a declarat că este vorba despre o coafură care o avantajează și care este foarte ușor de întreținut.

 

Lasă-ne un comentariu!