Este des criticat pentru replicile sale excentrice, însă de această dată actorul rus vine cu câteva aprecieri pentru femeile trecute peste 40 de ani.

Iată ce spune Dmitriy Naghiev:

„Odată cu vârsta, apreciez din ce în ce mai mult femeile care sunt trecute peste patruzeci de ani. Există multe motive pentru acest lucru.

De exemplu, o femeie de 40 de ani nu te va trezi niciodată în mijlocul nopții pentru a întreba:„La ce te gândești?”.

Nu-i pasă ce crezi! O femeie de 40 de ani nu va sta cu tine la televizor să bea bere. Ea va merge și va face ceea ceva mult mai interesant!

Foarte puține femei de această vârstă sunt interesate de opinia ta și despre activitățile ei de zi cu zi. Ele au un sentiment de demnitate și încredere absolută în sine!

Este puțin probabil să facă isterie și să regleze conturi în public.

DAR !!! Dacă meriți, te vor împușca calm cu gândurile și cu faptele dacă va fi de cuviință!!!

Femeile adulte sunt generoase cu laude, de multe ori nemeritate… Ele au o încredere suficientă pentru a te prezenta prietenelor.

Deoarece știe că, prietenii ei nu o vor trăda niciodată. La femeile de 40 de ani, intuiția este bine dezvoltată – nu trebuie să recunoașteți nimic – ele deja știu totul despre tine!

Dacă vei învăța să ignori câteva riduri, vei descoperi că femeile de peste patruzeci sunt mai sexi… decât cele mai tineri!

Totodată, ele sunt sincere și cinstite. O să-ți spună direct dacă ești o fiară sau dacă te comporți ca o bestie. Nu va trebui niciodată să ghicești cum te tratează.

Deci da, există multe motive pentru a admira femeile de 40 de ani. Ele sunt deștepte, calculate și trebuiesc admirate pentru tot ceea ce fac!”

Opt diferențe între femeia de 20 de ani și cea de 40

  • Când iubitul zice “dragă, îmi pare rău, m-am îndrăgostit de alta!”, femeia de 20 de ani ia batista și o umple de lacrimi și muci. Apoi cântă 6 luni “Ce are ea și nu am eu”, bea 63673 sticle de vodka și se combină cu unu pe care să se răzbune. Femeia de 40 zice “mai dă-te, bă, dracu’ d-aci!”, îi face păsăroiului bagajele, dă o petrecere cu prietenele și pleacă liniștită în vacanță.

 

  • Când o invită prietenii la party miercurea, femeia de 20 de ani se pregătește cu 2 zile înainte, își cumpără rochie, se epilează de 2 ori, anunță pe facebook, își dă checkin, selfie singură în baia clubului, selfie cu prietenele în club, selfie beată, selfie dimineața, bucurie pă melodie. Femeia de 40 de ani se gândește cu 2 zile înainte ce scuze să găsească ca să nu meargă, miercuri își face un sefie cu Theraflu, apoi își deschide o stică de vin și mulțumește Domnului pentru o seară liniștită.

 

  • Când se întoarce acasă de la muncă, o femeie de 20 de ani vine cu mâinile goale. Apoi comandă ceva de la chinezesc în timp ce mănâncă o felie rece de pizza de acum 2 zile și, aproape de 12 noaptea, iese la non stop că nu mai are hârtie igienică. Femeia de 40 de ani se întoarce cu 78 de plase și cumpărăturile pentru 2 săptămâni în avans.

 

  • Când o fluieră muncitorii de pe stradă, femeia de 20 de ani e rușinată și scârbită, mirată că există “astfel de oameni pe lume”. Femeia de 40 de ani se gândește “doamne, bine că m-au fluierat, că altfel trebuia să mă pun să slăbesc!”.

 

  • Când prietena cea mai bună se marită, femeia de 20 de ani ține permanent în mână o batistă ca să-și stergă lacrimile, e emoționată, bucuroasă și activ implicată în nunta amicei ba, mai mult, va fi cea care prinde buchetul miresei. Femeia de 40 de ani numără minutele celor 2 ore cât e politicos să fii prezentă la “masă și dans”, stă departe de buchetul miresei și își ține o pungă aproape ca să nu vomite pe jos de la atâta romantism.

 

  • Când pregătește o cina romantică, femeia de 20 de ani o scaldă în detalii cu piept de pui împănat cu cașcaval și bacon, salată verde, soufle de broccoli, supă cremă de conopidă, baby morcovi, prăjitură de migdale și un vin pe care și-a dat tot salariul. Femeia de 40 de ani își suflecă mânecile, își pune șorțul și prăjește cartofi lângă niște coaste picante de porc, asezonate cu bere răcită în prealabil la congelator.

 

  • Când se întâlnește cu fostul pe stradă, femeia de 20 de ani stă să plângă de amintiri răscolitoare și de dor nebun. Își aduce aminte numa de cât de mișto era el și își spune cât de proastă a fost ea că l-a lăsat să plece. Femeia de 40 de ani încearcă doar să își stăpânească un “prost nu ești tu că ai fost cu mine, proastă sunt eu că am stat cu tine!”.

 

-. Femeia de 20 de ani nu omite să scrie a opta diferență, cea de 40 uită.

Și ca să n-o mai lungim, da, femeia de 40 de ani e mai concisă și mai practică. Știe să aleagă ce e mai bine pentru ea fără regrete și compromisuri majore. Unii numesc asta acreală. Eu cred că e doar libertate și încredere în sine

Lasă-ne un comentariu!