Telespectatorii erau topiți după ea pe vremea când juca în celebrul serial ”Dallas”, unde i-a dat viață personajului Pamela, soția îndrăgitului Bobby Ewing.

Astăzi, actrița Vitoria Principal a ajuns la vârsta de 64 de ani și nu mai are strălucirea de altădată.

Victoria Principal, interpreta Pamelei, soția lui Bobby Ewing din serialul ”Dallas”, a făcut furori cu frumusețea ei pe micile ecrane.

La acea vreme, era considerată cea mai sexy dintre actrițele care îi erau colege de serial.

Elegantă, stilată, delicată și foarte senzuală, Victoria Principal a încântat telespectatorii cu aparițiile ei din serialul mai sus-menționat în perioada 1978-1987.

Rolul Pamela a făcut-o faimoasă în lumea întreagă.

Multe femei au încercat să-i copieze stilul vestimentar și look-ul impecabil.

Astăzi, actrița a ajuns la vârsta de 64 de ani. Frumusețea naturală de altădată s-a estompat.

Chiar dacă are ncă o siluetă de invidiat și este la fel de rafinată, Victoria Principal nu mai este ce a fost cândva.

Chipul ei și-a pierdut din farmec și nu puțin sunt cei care susțin că vedeta ar fi apelat la chirurgia estetică pentru a-și îmbunătăți aspectul.

Chiar dacă după ”Dallas” a continuat să joace, Victoria Principal nu s-a mai bucurat de succesul de altădată în cinematografie. A avut însă succes ca femie de afaceri și autoare de cărți de frumusețe.

În plan personal, Victoria Principal l-a întâlnit pe Christopher Skinner în anul 1978, cu care s-a și căsătorit. Mariajul lor s-a destrămat după doi ani.

În anul 1985, vedeta s-a măritat cu chirurgul plastic Harry Glassman, de care a divorțat în anul 2006.

„Pamela” din Dallas, la 63 de ani. Actriţa Victoria Principal a refuzat să revină în serialul care a făcut-o celebră – FOTO

Actriţa americană Victoria Principal, devenită celebră graţie rolului din serialul de succes „Dallas”,

a anunţat recent că nu doreşte să o joace din nou pe „Pamela Ewing” în continuarea acestui serial, difuzată în prezent pe postul de televiziune TNT.

După moartea actorului Larry Hangman (80 de ani), la sfârşitul anului trecut, au apărut speculaţii potrivit cărora producătorii noii

serii Dallas ar fi vrut ca Victoria Principal să revină în serial, deşi personajul ei a suferit un accident fatal, scrie www.deadline.com.

Cu toate acestea, Victoria Principal a fost cea care a pus capăt tuturor speculaţiilor, anunţând că nu intenţionează să-şi reia rolul în „Dallas”.

„De la apariţia serialului, creatorii şi fanii acestuia s-au referit la Bobby şi Pam ca la Romeo şi Julieta din Dallas. Sunt de acord cu asta.

Şi cum autorul William Shakespeare a simţit că că povestea lor de dragoste trebuie să fie una tragică, printr-un final epic,

atunci cred că voi respecta acest exemplu de succes şi voi lăsa moştenirea dragostei tragice dintre Bobby şi Pam intactă.

Când am filmat accidentul fatal al Pamelei Ewing pentru mine a însemnat finalul rolului meu ca Pam.

Nu pot să fiu făcută responsabilă pentru orice alegere a producătorilor, dar eu îmi respect decizia, pentru a nu

murdări iubirea dintre Bobby şi Pam”, a precizat actriţa într-un comunicat, citat de www.deadline.com.

Victoria Principal, acum în vârstă de 63 de ani, a studiat pentru a deveni medic, dar la vârsta de 18 ani a suferit un grav accident de maşină, iar dupa ce şi-a revenit a plecat la

New York unde a lucrat ca model, iar în timpul liber participa la auditii pentru a intra in lumea artistică.

Actriţa, care a studiat timp de doi ani la Academia Regală de Balet din Londra, a debutat ca actriţă în 1972, în filmul „The life and times of judge Roy Bean”, rol cu care a fost nominalizată la Golden Globes.

După apariţii cu roluri mai puţin importante în filme de televiziune, producătorul Aaron Spelling i-a oferit în 1978

un rol în filmul „Fantasy Island”, după care a primeşte rolul vieţii ei, cel al Pamelei Barnes Ewing în serialul de mare succes „Dallas”.

Victoria Principal a jucat timp de nouă ani în Dallas, în perioada în78 – 1987, ea fiind considerată una dintre cele mai mari frumuseţi din anii ’80.

Serialul Dallas s-a filmat pe parcursul a 14 sezoane (1978–1991) şi a avut un succes impresionant în lumea intreaga, înregistrand o audienţă globală de peste 100 de milioane de telespectatori.

După ce a renunţat la rolul din Dallas, actriţa şi-a înfiinţat propria companie de productie, „Victoria Principal Productions”,

continuând să lucreze ca actriţă, şi şi-a a creat propria linie de produse de îngrijire a pielii, care au transformat-o într-una dintre cele mai de succes femei de afaceri din SUA.

Ea a scris mai multe cărţi despre frumuseţe şi s-a dedicat în timp actelor de caritate.

Deşi a fost măritată cu un chirurg estetician, actriţa a susţinut că nu a suferit nicio intervenţie chirurgicală majoră, deşi aspectul ei actual nu pare să fie unul natural.

Victoria Principal a fost printre puţinele personalităţi care au zburat în spaţiu, ea plătind 100.000 de lire sterline pentru a intra în programul lui Sir Richard Branson.

 

Lasă-ne un comentariu!