Familia regală este complet diferită fața de o familie de oameni obișnuiți. Ducesa de Cambridge a fost însărcinată de curând cu cel de-al treilea copil al familiei și l-a născut mai puțin de o lună în urmă.

Cu 7 ore înainte de a naște, Kate a venit să salute presa. Atunci când rămâne însărcinată, au loc tot felul de evenimente bizare. Iată câteva dintre regulile pe care trebuie să le respecte Ducesa atunci când e gravidă:

Trebuie să lucreze până în momentul nașterii

Kate trebuie să participe la toate evenimentele, chiar dacă este însărcinată. E o regulă aceea că trebuie să lucreze până în ziua nașterii.

Se spune că 70 până la 80% dintre femei au sarcini dificile, iar Ducesa se numără printre femeile cu sindromul Hyperemesis Gravidarum, adică simptome severe cum ar fi greață severă, vomă, pierdere în greutate și deshidratare. Cu toate acestea, și-a făcut întotdeauna datoria regală.

Zâmbetul

Ducesa trebuie să zâmbească tot timpul. Chiar dacă nu te simți în stare să zâmbești în acea zi sau tocmai ai trecut prin greutăți mari, trebuie să zâmbești oricum.

Dacă te confrunți cu o sarcină dificilă, ești fericită că poți spune la serviciu că te simți rău și sta acasă în ziua respectivă. Kate nu se poate bucura de acest privilegiu.

Petrecerea copilului

Există o regulă care interzice organizarea unei petreceri pentru copil. Chiar dacă celebritățile organizează mereu o astfel de petrecere pentru copiii lor, Casa Regală le interzice.

E interzis să discute despre gen

Atunci când ești însărcinată nu ai voie să dezvălui genul copilului. Cei de la Casa Regală au protocoale pentru a anunța asta. După ce se naște bebelușul, au voie să dezvăluie numele acestuia și atunci e și momentul când lumea află genul copilului.

Regina Elisabeta a II-a e prima care află că s-a născut copilul

Regina Elisabeta e prima care primește un telefon de la unul dintre nepoții săi atunci când nevestele lor nasc. În același timp, secretara privată a cuplului informează Prim ministrul și alți oficiali de rang înalt, printre care și Arhiepiscopul de Canterbury.

Mulțumește presei la câteva ore după ce a născut

În cazul lui Kate lucrurile s-au întâmplat atât de rapid, încât acest lucru a stârnit îngrijorare în rândul cunoscuților.

La doar câteva ore după ce a născut al treilea copil, Kate a ieșit din spital cu părul aranjat perfect și machiată impecabil pentru a poza jurnaliștilor care se aflau afară și așteptau vești. Stilistul său personal a fost văzut intrând în spital ca să o pregătească pentru apariția în public.

 

Lasă-ne un comentariu!